Τρία ζώδια που «τρελαίνονται», αν ξεμείνουν από λεφτά

Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

Τρία ζώδια που «τρελαίνονται», αν ξεμείνουν από λεφτά

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει τέλος του μήνα… ταπί και ψύχραιμος. Να μην έχει μία και να μην ξέρει τι να κάνει μέχρι να ξαναπληρωθεί. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια που το παίρνουν πολύ πιο… βαριά από τα άλλα και τα πιάνει τρέλα και πανικός. Spoiler alert, ο Ταύρος και η Παρθένος δεν είναι μέσα σε αυτά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην κάνουν καλό κουμάντο και να ξεμείνουν. Πάντα έχουν λεφτά στην άκρη και τον μηνιαίο μισθό τον χειρίζονται με σύνεση και όχι σπατάλες. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απορείς που τον βλέπεις στην σχετική μας λίστα; Θα σου εξηγήσουμε γιατί τον συμπεριλάβαμε. Ο Καρκίνος γενικά είναι πολύ καλός στην οικονομική του διαχείριση. Πάντα έχει λεφτά στην άκρη και τον μισθό του φροντίζει να τον ξοδεύει σωστά και να του φτάνουν τα χρήματα μέχρι την επόμενη πληρωμή. Ωστόσο, αν του τύχει κάτι έκτακτο οικονομικά και ο μηνιαίος μισθός του δεν του φτάνει, τότε τον πιάνει πανικός και τρέλα, επειδή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «βάλει χέρι» στα έτοιμα λεφτά που έχει στην άκρη. Άρα, άσχετα με το ότι έχει την καβάτζα του, τον πιάνει άγχος γιατί δεν θέλει να την μειώσει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας γενικά δεν κάνει καλή οικονομική διαχείριση. Είναι σπάταλος και όσα έχει τα ξοδεύει. Δεν μπορεί να αντισταθεί στην καλή ζωή και τις απολαύσεις. Αν λοιπόν στο τέλος του μήνα ξεμείνει από χρήματα, τότε τον πιάνει πανικός και στεναχώρια γιατί δεν θα μπορέσει να βγει, να διασκεδάσει και να κάνει όλα όσα θέλει. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να περνάνε καλά κι εκείνος να μην μπορεί να πάει μαζί τους γιατί δεν έχει χρήματα. Το να στερήσεις από ένα Λιοντάρι την καλή ζωή είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα δύο ζώδια που σου αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Είναι ένα άτομο υπεύθυνο που ξέρει πώς να χειρίζεται τα χρήματά του και πώς να τα ξοδεύει με σύνεση. Αν ωστόσο στο τέλος του μήνα ξεμείνει και δεν έχει… μία, τότε τον πιάνει πανικός γιατί δεν θα μπορέσει να κάνει τις πληρωμές που πρέπει. Γιατί οι υποχρεώσεις του θα πάνε πίσω και το γεγονός ότι θα φανεί αφερέγγυος και δεν θα τις εκπληρώσει, μπορεί να τον ρίξει στα πατώματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved