Οι κολλητοί του ζωδιακού που θα κάνουν παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα

Είναι ο Statler και ο Waldorf του ζωδιακού

Οι κολλητοί του ζωδιακού που θα κάνουν παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα

Σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ αυτούς τους δυο χαριτωμένους παππούδες του Muppet Show που κλέβουν τις εντυπώσεις με τα σχόλια και το καυστικό τους χιούμορ. Ε, λοιπόν τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, θα μπορούσαν άνετα να είναι ο Statler και ο Waldorf, να παραμείνουν κολλητοί μέχρι τα βαθιά γεράματα και να είναι σαν να μην μεγάλωσαν ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΡΙΟΣ

Αχτύπητο δίδυμο! Ταιριάζουν σε όλα και μπορούν να είναι όχι απλά κολλητοί, αλλά… «αυτοκόλλητοι». Η φιλία τους μπορεί να διαρκέσει χρόνια και το θέμα με αυτούς τους δυο είναι το εξής… Θα είναι για πάντα δύο μικρά παιδιά που κάνουν τρέλες, γελάνε, είναι παρορμητικοί, μπορούν να κάνουν πλάκα με το καθετί και δεν σταματάνε να πειράζουν τους γύρω τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως και να σου φαίνεται ένα σχετικά αταίριαστο δίδυμο, όμως θα σου πούμε ότι η Παρθένος και ο Υδροχόος θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητοί, γιατί επικοινωνούν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι και οι δυο πανέξυπνοι και τους αρέσει να αναλύουν θεωρίες, έρευνες και να κάνουν… κοινωνικά σχόλια. Πρόσεξε τη διαφορά εδώ. Δεν είναι κουτσομπόληδες να ασχολούνται με μικρότητες, αλλά αν μάθουν ένα «καυτό» κουτσομπολιό, δεν θες να σε πιάσουν στο στόμα τους.

ΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Αυτό! Ταιριάζουν τόσο πολύ και κάνουν ακόμα καλύτερη παρέα. Είναι… ίδιοι και ως κολλητοί θα μπορούσαν να είναι ένα αχτύπητο δίδυμο. Το χιούμορ τους είναι παρόμοιο, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και επίσης ώρες ώρες είναι εξίσου επικριτικοί και σχολιάζουν τους άλλους ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι δυο τους, όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο «ξινοί» μπορεί να γίνουν, αλλά αυτή είναι και η χαριτωμενιά στην φιλιά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved