Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν να είναι οικονομικά αυτόνομες

Δε θέλουν να εξαρτώνται από κάνεναν

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν να είναι οικονομικά αυτόνομες

Μιλάμε για τις γυναίκες του ζωδιακού που, από μικρή ηλικία, προσπαθούσαν να έχουν τα δικά τους χρήματα και να μην βασίζονται στο χαρτζιλίκι των γονιών ή των παπούδων τους. Ακόμα κι αυτό μπορεί να το μάζευαν για να πάρουν ό,τι θέλουν και να μην το ζητήσουν από αυτούς. Μεγαλώνοντας, φροντίζουν να κρατούν την οικονομική τους ανεξαρτησία και να βγάζουν τα δικά τους λεφτά, γιατί έτσι έμαθαν αλλά κι έτσι αισθάνονται πιο ασφαλείς και δεν περιμένουν από κάποιον άντρα να τις "πληρώνει".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγοκερίνες διαθέτουν από τη φύση τους επιχειρηματικό πνεύμα και έχουν την τάση να καταπιάνονται είτε με ατομικές επιχειρήσεις είτε να εργάζονται πάνω σε μεγάλα έργα κρατικών ή/και εταιρικών σχημάτων. Το πιο πιθανό με μια Αιγόκερω είναι να αρχίσει να κερδίζει χρήματα από πολύ νεαρή ηλικία. Και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί και να απολαύσει τα κεκτημένα των χρόνιων κόπων της. Γενικά, έχει μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες και είναι από τα ζώδια που θα καταβάλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει την εκπλήρωσή τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΛΕΩΝ

Οι Λιονταρίνες είναι από τις πιο ανεξάρτητες γυναίκες στον οικονομικό τομέα. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε; Μια βασίλισσα δεν μπορεί να «ζητιανεύει» από τους γονείς ή τον άντρα της. Η οικονομική ανεξαρτησία θεωρείται αυτονόητη για αυτήν και βέβαια η έκφραση «πήρε τη μερίδα του λέοντος» δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Μια Λέαινα, είτε έχει μια δική της επιχείρηση είτε συμμετέχει σε μια εταιρική δουλειά, κατευθύνει πάντα τις προσπάθειές της προς μεγαλεπήβολους οικονομικούς στόχους. Θέλει να στέκεται στα πόδια της οικονομικά, αλλά και να φτιάξει ένα όνομα για το οποίο θα είναι περήφανη. Επίσης, αν και σπάταλη, είναι καλή τόσο στο να κερδίζει, όσο και στο να διαχειρίζεται χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, οι Ιχθύες μπορεί να αποδειχθούν άνθρωποι με οξύ επιχειρηματικό πνεύμα. Αυτό οφείλεται τόσο στην απέραντη φαντασία όσο και στην διαίσθησή τους, δύο ιδιότητες που, αν βρουν θετική διέξοδο, μπορούν να τους ωθήσουν σε μεγάλες οικονομικές και επιχειρηματικές επιτυχίες. Και μια Ψαρίνα έχει μπόλια από τα δύο. Μπορεί να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη από νεαρή ηλικία και να συνεχίσει να είναι για το υπόλοιπο της ζωής της. Ίσως να βρει μια αποδοτική εργασία που της παρέχει έναν ικανοποιητικό μισθό, δεν αποκλείεται όμως και να… μεγαλουργήσει στον επιχειρηματικό τομέα. Οι οικονομικές της επιτυχίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο υψηλό του πνεύμα και την ακομπλεξάριστη σχέση που έχει με τα χρήματα. Κατά βάθος, το χρήμα είναι κάτι που δεν απασχολεί και πολύ έναν Ιχθύ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved