Οι γυναίκες του ζωδιακού που όσο χάλια κι αν νιώθουν, δείχνουν πάντα υπέροχες

Δεν θα αφήσουν να φανεί η κακή ψυχολογική τους κατάσταση

Οι γυναίκες του ζωδιακού που όσο χάλια κι αν νιώθουν, δείχνουν πάντα υπέροχες

Δεν έχει καμία σημασία το πόσο χάλια νιώθουν. Θα είναι πάντα fabulous και δεν θα δώσουν ποτέ δικαίωμα για σχόλια ή κριτική. Δεν θα γίνουν αντικείμενο για gossip και δεν καταδέχονται να τις λυπάσαι ή να τις… συμπονείς. Πάμε να δούμε για ποιες τρείς γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι η γυναίκα Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Αυτό τα περιλαμβάνει… όλα. Από το πώς φαίνεται, πώς συμπεριφέρεται, τι τρώει, τι πίνει, πώς δουλεύει κ.ο.κ. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την εικόνα της Miss Perfect και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την δει στα χειρότερά της. Είναι ό,τι πιο τραγικό θα μπορούσε να της συμβεί και θα την έριχνε στα Τάρταρα.

ΛΕΩΝ

Αν θες να «τελειώσεις» μια Λιονταρίνα, πες της πως την… λυπάσαι. Είναι περήφανη και εγωίστρια. Δεν θα δείξει ποτέ σε κανέναν ότι είναι αδύναμη ή σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όσο κι αν υποφέρει μέσα της, θα σφίξει τα δόντια, θα φορέσει τα πιο ωραία ρούχα της, θα έχει μόνιμα ένα χαμόγελο στο στόμα και θα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Ποτέ δεν θα αφήσει να φανεί το ότι την έχει πάρει από κάτω ή είναι για να πέσει στα πατώματα. Είναι τόσο περήφανη, που δεν «λυγίζει» μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω είναι η εικόνα της και η υπόληψή της. Μπορεί μέσα της να υποφέρει και να βγάζει κραυγές. Ωστόσο δεν θα αφήσει ποτέ να φανούν στους άλλους τα συναισθήματά της και ο πόνος της. Το αντίθετο. Θα προσπαθήσει να καμουφλάρει την κακή της ψυχολογία όσο καλύτερα γίνεται. Θα είναι πάντα περιποιημένη και χαμογελαστή. Δεν θα δώσει δικαιώματα σε κανέναν να την σχολιάσει ή να την δείξει με το δάχτυλο και την λυπηθεί. Είναι ήττα κάτι τέτοιο για εκείνη και δεν θα επιτρέψει να συμβεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved