Τα τρία πιο «νευρασθενικά» ζώδια

Έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για τους λόγους του

Τα τρία πιο «νευρασθενικά» ζώδια

Ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα; Δεν μπορείς να κατεβάσεις ρολά και να απολαύσεις μια στιγμή ηρεμίας; Δεν ησυχάζεις ποτέ και είσαι μόνιμα στην τσίτα; Εάν απάντησες «ναι» στα παραπάνω, τότε ανήκεις στα άτομα που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε νευρασθενικά.

Συνήθως, όταν μιλάμε για «νευρασθενικά» ζώδια, το μυαλό του καθενός πηγαίνει πρώτα στους Διδύμους και είναι φυσικό, λόγω της αεικίνητης φύσης τους. Μόνο που οι Δίδυμοι, ακριβώς επειδή η πολυπραγμοσύνη είναι έμφυτο χαρακτηριστικό τους, μπορούν και ανταπεξέρχονται με σχετική άνεση στις καταστάσεις που τους προκαλούν νευρικότητα. Για την ακρίβεια, αν τους απασχολεί μόνο ένα πράγμα, θα φροντίσουν οι ίδιοι να αποκτήσουν κι άλλες έννοιες. Για να μην βαριούνται δηλαδή!

Ας αφήσουμε όμως τους Διδύμους για να δούμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για άλλους λόγους βέβαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε Ιχθύς μισεί την ιδέα να παραμένει στάσιμος ή αδρανής. Η εργασία είναι η προσευχή του και επιδιώκει να είναι διαρκώς απασχολημένος με κάτι. Εάν και όταν είναι ελεύθερος, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα, ταράζεται πολύ. Επίσης, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει να πάνε, γίνεται εξαιρετικά νευρικός και ανήσυχος. Θα προσπαθήσει σκληρά να τα διαχειριστεί όλα, όμως αν τίποτα δεν λειτουργήσει, ο Ιχθύς θα υποφέρει από ψυχική κατάρρευση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο ταγμένο στην επιτυχία, αλλά επίσης διακατέχεται από νευρικότητα και ανησυχία. Πιστεύει στην διεκπεραίωση πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που αγχώνεται όταν υπάρχουν μισοτελειωμένες εργασίες. Για τον Σκορπιό το παν είναι να έχει στόχους και να πολεμάει για αυτούς, να αγωνίζεται και να τρέχει στη ζωή. Όλα αυτά είναι η τροφή του και όταν λείπουν «τρώγεται με τα ρούχα του».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος, εκ πρώτης όψεως, να μοιάζει ψυχρός και ατάραχος, αλλά υπάρχουν πράγματα που του προκαλούν νευρικότητα. Κυρίως όταν εμπλακεί σε καταστάσεις που αφορούν τον έρωτα ή μια ρομαντική σχέση. Επειδή δεν είναι αρκετά εκφραστικός, αγχώνεται στην ιδέα να γνωρίσει κάποιον/α που του αρέσει ή το να ερωτευτεί. Ένας Υδροχόος κινείται συνήθως στη σφαίρα των δικών του ιδιαίτερων ενδιαφερόντων και για αυτόν το λόγο νιώθει ότι η παρέα του μπορεί να είναι αδιάφορη ή να μην είναι αρκετά συναρπαστική για το άτομο που τον έλκει και θέλει να κατακτήσει. Πάντως, άδικα ανησυχεί, αφού εάν θέλει μπορεί κατακτήσει το αντικείμενο το πόθου του, έχοντας ως εφόδιο την μοναδική του γοητεία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved