Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης του κάθε ζωδίου του Αέρα

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Όλοι θυμώνουμε και γινόμαστε έξαλλοι για διάφορους λόγους. Ο καθένας μας όμως, αντιδρά εντελώς διαφορετικά και έχει άλλα ξεσπάσματα. Μπορεί είτε να θυμώσουμε και να τα κάνουμε όλα λίμπα, είτε να εκφράσουμε τον θυμό μας και την οργή μας στρέφοντας το "μαχαίρι" πάνω μας. Όλα εξαρτώνται από το ζώδιο του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς αντιδρούν τα ζώδια του Αέρα όταν τα παίρνουν άγρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο Δίδυμος θυμώσει μαζί σου, έχει την ικανότητα να σε διαλύσει εντελώς με τα λόγια του. Η παροιμία «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» πρέπει να φτιάχτηκε από το… θύμα κάποιου Διδύμου! Με μεγάλη ευκολία, μπορεί να ξεστομίσει λόγια που «σφάζουν» και να σε θίξει τόσο πολύ, που θα τα θυμάσαι και θα σε στοιχειώνουν για πάντα.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν πρόκειται καν να σου φωνάξει, απλώς θα εκτοξεύσει τα βέλη του με όπλο την απόλυτη λεκτική ψυχρότητά του. Ένας θυμωμένος Δίδυμος έχει το ταλέντο να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, καθώς «θα στρίβει το μαχαίρι στην πληγή», έχοντας την αυτοπεποίθηση ότι πέτυχε απόλυτα το στόχο του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ζυγός μισεί τις αντιπαραθέσεις, το πιο πιθανό είναι να εκφράσει το θυμό του με φουριόζικες ενέργειες «παθητικής αντίστασης». Ναι μεν δεν θα μαλώσει μαζί σου, αλλά δεν θα είναι και το ευχάριστο πλάσμα που έχεις συνηθίσει. Δεν του αρέσει να δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις και δράματα, οπότε θα σε κάνει να υποφέρεις με το να αποφεύγει τις τρυφερές εκδηλώσεις και να σε τιμωρεί με τη… σιωπή του.

Θα αφήσει το θυμό ή την απογοήτευσή του να εκφραστεί πραγματικά, μόνο αν τον ρωτήσεις τελικά τι του συμβαίνει. Και τότε μην απορήσεις, αν από το στόμα του ξεχυθεί ένας χείμαρρος κατηγοριών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να εμπλέκονται σε διαμάχες ή συγκρούσεις. Πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά τρομερό για να βγάλεις την κακή πλευρά ενός Υδροχόου. Αλλά, αν το κάνεις, το πιο πιθανό είναι απλώς να… εξαφανιστεί! Όσο κι αν του τηλεφωνείς ή του στέλνεις μηνύματα ξανά και ξανά, δεν πρόκειται να σου απαντήσει.

Είναι επίσης πιθανό να μην παραστεί σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή θα βρίσκεσαι κι εσύ εκεί. Απλώς δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει ενέργεια για να αναμετρηθεί μαζί σου. Αντ’ αυτού προτιμάει να σε… σνομπάρει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved