Τα ζώδια που κριντζάρουν με τις αγκαλιές και τα φιλιά

Ξινίζουν τη μούρη τους όταν πας να τα αγκαλιάσεις ή να τα φιλήσεις

Τα ζώδια που κριντζάρουν με τις αγκαλιές και τα φιλιά

Σου έχει τύχει ποτέ να πας να χαιρετήσεις έναν/μια γνωστό/ή σου, να τον/την πάρεις μια αγκαλιά και να φιληθείτε και αυτός/η να ξίνισε τη μούρη του/της και να απομακρύνθηκε από κοντά σου; Ε, τότε να ξέρεις ότι σίγουρα ανήκε σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν θέλει πολλά πολλά με κανέναν. Είναι αρκετά απόμακρος σε ό,τι έχει να κάνει με τις κοινωνικές επαφές. Με το να τον πλησιάσεις και να πας να τον αγκαλιάσεις ή να τον φιλήσεις, τον φέρνεις σε τρομερά δύσκολη θέση, κριντζάρει άσχημα και θα κάνει ένα βήμα πίσω για να σε αποφύγει. Από μέσα του σίγουρα θα σκεφτεί ένα «μπλιάχ, κάνε παραπέρα!». Μπορεί να μην στο πει αλλά θα το δεις στην έκφρασή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταρχάς να σου πούμε ένα μπράβο, αν είσαι τόσο ριψοκίνδυνος/η και πας να φιλήσεις και να αγκαλιάσεις έναν/μια Αιγόκερω. Δεν είναι άτομα που σου… βγάζουν κάτι τέτοιο. Είναι ψυχρά και απόμακρα, γι’ αυτό και αν ποτέ κάποιος από αφέλεια πάει να τους δείξει τέτοιου είδους τρυφερότητα, αυτόματα παγώνουν, ξινίζουν τη μούρη τους και μπορεί και να σε σπρώξουν διακριτικά προς τα πίσω. «Όοοοοπα! Τι πας να κάνεις; Να μας λείπουν τέτοιου είδους οικειότητες…» Αυτό θα σκεφτεί και θα το δεις αποτυπωμένο και στο πρόσωπό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίδια περίπτωση με τον Αιγόκερω είναι και ο Υδροχόος. Από πού κι ως πού παίρνεις εσύ το θάρρος να πας τον αγκαλιάσεις και να τον φιλήσεις; Αυτόματα του παγώνεις το αίμα. Τον κριντζάρεις τόσο που δεν φαντάζεσαι. Σαφώς και θα ξινίσει τη μούρη του και επειδή δεν φημίζεται για την διπλωματία του, θα σου την πει πολύ άσχημα. Τόσο που θα το μετανιώσεις πικρά και μόνο που σκέφτηκες να πας να τους πεις ένα «γεια». Καλύτερα χαιρέτησέ τον από… απόσταση. Μια κίνηση του χεριού, αρκεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved