Τα ζώδια που συνηθίζουν να κάνουν την πάπια

Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν… κατάλαβαν

Τα ζώδια που συνηθίζουν να κάνουν την πάπια

Έχεις ακούσει ποτέ σου τη φράση «κάνουν τον Αλέκο»; Ε, με άλλα λόγια, όταν έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, προσποιούνται ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι δεν άκουσαν κάτι και το παίζουν σοκαρισμένοι όταν αποκαλύπτεται ένα λάθος ή μια… λαδιά. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι γενικά ευθυνόφοβος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κάνει τη λαδιά του και μετά θα κάνει τον ανήξερο. Θα στο παίξει τρελίτσα και θα σε βγάλει εσένα παράλογο/η που τόλμησες κιόλας να του ζητήσεις τον λόγο. Φυσικά, αν κανείς δεν καταλάβει το λάθος του ή την «πατάτα» που έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος να βγάλει μιλιά. Θα το κρύψει κάτω από το χαλί, ό,τι κι αν έχει κάνει και θα συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην τρέχει κάστανο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν θέλει να τσακώνεται. Και δεν αντέχει να του «τα χώνουν» για κάτι που έκανε ή δεν έκανε. Δεν το σηκώνει η ψυχούλα του κάτι τέτοιο. Οπότε στα δύσκολα, επιλέγει να κάνει την πάπια. Και πίστεψέ μας την κάνει με τεράστια επιτυχία. Είναι και διπλωμάτης και ξέρει να ξεφεύγει από καταστάσεις οπότε αποφεύγει να δίνει στόχο και κρύβει επιμελώς τα λάθη του. Μην περιμένεις να βγει μπροστά και να παραδεχτεί όσα έχει κάνει… ΠΟΤΕ! Θα σφυρίζει αδιάφορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι στον κόσμο του ούτως ή άλλως. Κάνει λάθη και φυσικά αρκετές… λαδιές, αλλά ως δια μαγείας, όλα αυτά εξαφανίζονται από το μυαλό του. Δεν θυμάται τίποτα! Κρατά πάντα χαμηλό προφίλ, δεν δίνει στόχο, το παίζει «παπί» κανονικό και μένει αμέτοχος σε όλα. Και αν ποτέ κάποιος προσπαθήσει να τον ξεμπροστιάσει τότε απλά θα ισχυριστεί με απολογητικό ύφος ότι δεν κατάλαβε τι έγινε και ότι δεν πήρε γενικά χαμπάρι. Συνήθως «ξεγλιστρά» με ευκολία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved