Τέσσερα ζώδια που απαιτούν πολλά από τον εαυτό τους

Μέτριοι είναι μόνο οι καφέδες...

Τέσσερα ζώδια που απαιτούν πολλά από τον εαυτό τους

Το καθένα από τα ζώδια, που σου περιγράφουμε παρακάτω, σε διαφορετικό τομέα της ζωής του, έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τον ίδιο του τον εαυτό και δε συμβιβάζεται με το μέτριο, ακολουθώντας την γνωστή ατάκα "μέτριοι είναι μόνο οι καφέδες". Φυσικά, η μεγάλη πίεση που ασκούν στους ίδιους, τα υψηλά στάνταρ και το ότι -σε αρκετές περιπτώσεις- έχουν να κάνουν με καταστάσεις, συμπεριφορές ή υλικά που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά τους «θέλω», θα τα κάνει μίζερα, ανικανοποίητα ή δυστυχισμένα. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος κυνηγά την τελειότητα από την στιγμή που θα γεννηθεί. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προσόν ή ελάττωμά της. Διότι από την μια είναι καλό να θέλει στην ζωή της μόνο ό,τι είναι καλύτερο, άψογο και ιδανικό, αλλά από την άλλη, είναι δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει στην πραγματικότητα αυτή η τελειότητα με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και φυσικά να καταναλώνει τζάμπα δυνάμεις. Η Παρθένος μπλέκει ουσιαστικά σε ένα «κυνήγι χαμένου θησαυρού» αναζητώντας την τελειότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σαν την Παρθένο στο κομμάτι της τελειομανίας. Δεν συμβιβάζεται και δεν ηρεμεί, αν δεν έχει αυτό που θέλει όπως ακριβώς το θέλει, τόσο από τον εαυτό του όσο και από τους άλλους. Και επειδή πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, πάντα βάζει τον πήχη ψηλά και ζητά όλο και περισσότερα και όλο πιο… ακατόρθωτα ίσως πράγματα από την ζωή του. Για να τα πετύχει θα δώσει όλο του το είναι και δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Φυσικά και ο Λέοντας έχει τον πήχη… στον Θεό στη ζωή του. Και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς ο «βασιλιάς» του ζωδιακού. Θέλει μόνο τα καλύτερα, θέλει την λάμψη, την χλιδή, την αναγνώριση, τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό. Οτιδήποτε λιγότερο από το… απόλυτο φαντάζει στα μάτια του ένα «τίποτα». Και στην ζωή του μόνιμα κυνηγά την κορυφή και την «βασιλική ζωή».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όχι μόνο βάζει τον πήχη ψηλά και μάλιστα επιζητά στην ζωή του ακατόρθωτα πράγματα, αλλά έχει και την επιμονή και την υπομονή να τα κυνηγά και να τα διεκδικεί μέχρι να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Έτσι και βάλει έναν στόχο στην ζωή του -που συνήθως δεν είναι κάτι… μικρό κι εύκολο- θα τον κυνηγήσει ως το τέρμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved