Καμία αδιαθεσία δεν σταματά αυτά τα ζώδια από το να δουλέψουν

Θα έχουν το λάπτοπ αγκαλιά, μαζί με τα χαρτομάντιλα, τα φάρμακα και το τσάι τους

Καμία αδιαθεσία δεν σταματά αυτά τα ζώδια από το να δουλέψουν

Όταν πρέπει να παραδώσουν ένα project ή να τελειώσουν μια δουλειά, θα το κάνουν ακόμα και αν «ψήνονται» στον πυρετό. Τα ζώδια, για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν τεράστια εργασιακή υπευθυνότητα. Τόση που ξεπερνά τα όρια, γιατί αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια, η υγεία είναι πάνω από όλα και τίποτα δεν θα έπρεπε να μας αναγκάζει να την βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και τα δυο ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε, ωστόσο επιλέγουν να πιέζουν τον εαυτό τους, μέχρι εκεί που δεν πάει, προκειμένου να τελειώσουν ένα project, να είναι on time και συνεπείς στον λόγο τους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Μπορεί να είναι άρρωστα, να «ψήνονται» στον πυρετό, να βήχουν, να έχουν ένα κεφάλι… «καζάνι», να μην μπορούν να αναπνεύσουν από τη βουλωμένη μύτη, ωστόσο δεν θα αφήσουν κάτω το λάπτοπ τους. Θα έχουν στο κομοδίνο ό,τι βιταμίνη μπορείς να φανταστείς και θα συνεχίσουν να γράφουν και να κάνουν online meetings.

Και για να μην σε κρατάμε σε αγωνία, επειδή σίγουρα κάπου έχει πάει το μυαλό σου, να σου πούμε ότι τα δύο ζώδια για τα οποία μιλάμε, είναι η Παρθένος και ο Αιγόκερως. Μπορεί να μην τα συμπαθείς και τόσο (μιας και δεν είναι από τα πλέον… δημοφιλή) αλλά, θα πρέπει να τους αναγνωρίσεις, ότι για την δουλειά τους και την καριέρα τους, είναι ικανά να θυσιάσουν και την υγεία τους. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Τους αξίζει λοιπόν μια αναγνώριση για την συνέπειά τους και μια υπενθύμιση ότι δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια και πως η υγεία είναι πάνω από όλα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved