Αυτά τα ζώδια έχουν αρνητική επίδραση στους άλλους

Δεν φταίνε αυτά, είναι στη φύση τους

Αυτά τα ζώδια έχουν αρνητική επίδραση στους άλλους

Ίσως να έχεις την αίσθηση ότι εκπέμπεται μια αρνητική ενέργεια, όταν έρθεις σε επαφή με κάποιο από τα τρία ζώδια, που θα σου αναφέρουμε, η οποία σε «ρίχνει» και δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Ακόμα και αν ήσουν… μια χαρά, ξαφνικά δε μπορείς να κουνηθείς ή σε πιάνει πονοκέφαλος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι κακά και δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι κάνουν κάτι εσκεμμένα για να σε βλάψουν. Όλο αυτό συμβαίνει εντελώς ασυναίσθητα και το πιο πιθανό είναι να μην καταλαβαίνουν καν πόση και τι επίδραση που έχουν στους γύρω τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για την Παρθένο όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ασταμάτητη γκρίνια της. Το ζώδιο αυτό παραπονιέται για όλα χωρίς λόγο. Είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του και πολλές φορές μίζερο. Επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και αυτή η συμπεριφορά το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση, να χαλιούνται και να εκνευρίζονται. Με το να συμπεριφέρεται έτσι η Παρθένος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρεθεί, εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια που σε ορισμένους είναι δυσβάσταχτη και μη αποδεκτή.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί δεν σταματούν να ελέγχουν τον κόσμο γύρω τους. Και επειδή οι αισθήσεις τους είναι πάντα σε εγρήγορση, τους είναι δύσκολο να χαλαρώσουν ή να φαίνονται φιλικοί. Το ζώδιο αυτό βασίζεται στο ένστικτό του και είναι συχνά επιφυλακτικό. Εάν κάτι πάει στραβά, τείνει να «βγάζει το κεντρί» του για να προστατευθεί και να κρυφτεί. Ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσει λίγο, να χαλαρώσει και να ανοιχτεί περισσότερο. Να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς και να εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια χωρίς να το καταλαβαίνει. Αν το κάνει αυτό, θα μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εντύπωση στους άλλους και φυσικά να μην τον φοβούνται τόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και αυτό πολλές φορές κάνει την κρίση του αυστηρή και τα λόγια του σκληρά. Αυτό βέβαια γίνεται, επειδή βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, ωμά, ρεαλιστικά και όχι όπως οι άλλοι ίσως θα ήθελαν να είναι. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράζει την άποψή του είναι τέτοιος που τους κάνει να «μπλοκάρουν». Οι άλλοι δεν νιώθουν άνετα με την παρουσία του. Αντιθέτως, νιώθουν πιεσμένοι και υπό συνεχόμενο τεστ. Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που λαμβάνουν οι γύρω του από τον Αιγόκερω, τους πνίγει. Ίσως θα έπρεπε ως ζώδιο να μάθει να εκφράζεται με περισσότερη ευγένεια και διπλωματία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved