Αλήθεια! Αυτά τα ζώδια δε δίνουν δεκάρα για κανέναν

Μπορεί μπροστά σου να δείχνουν ότι συμπάσχουν αλλά δεν είναι έτσι

Αλήθεια! Αυτά τα ζώδια δε δίνουν δεκάρα για κανέναν

Τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάκατω, πέρα και πάνω από τον εαυτό τους, δε βάζουν κανέναν άλλο. Μπορεί μπροστά σου να δείχνουν ότι συμπάσχουν, ότι καταλαβαίνουν το πρόβλημά σου, μπορεί ακόμα και να σου πετάξουν δυο-τρία λόγια παρηγοριάς ή συμπόνοιας, ωστόσο από μέσα τους σκέφτονται με ποιο τρόπο θα ξεφύγουν από το «μαρτύριο» και θα εξαφανιστούν. Πάμε να δούμε λίγο για ποια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Δίδυμο να νιώθει ότι κάποιος τον υποστηρίζει, τον ακούει και τον σέβεται. Νιώθει ικανοποίηση και ευγνώμων, όταν λαμβάνει αυτή την ψυχολογική υποστήριξη, ωστόσο δεν είναι και τόσο διατεθειμένος να… ανταποδώσει. Μπορεί να λέει «ναι» σε όλους και να υπόσχεται ότι θα είναι εκεί όταν τον χρειαστούν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνει. Ο Δίδυμος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον εαυτό του και για ελάχιστους ακόμα ανθρώπους. Έτσι το ενδιαφέρον που δείχνει είναι πιο πολύ στημένο και ίσα-ίσα για να κρατά τις κοινωνικές του επαφές γιατί είναι γνωστός δημοσιοσχετίστας…

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για όλους και ότι γενικότερα είναι άτομο με αισιόδοξη στάση και attitude, ωστόσο δεν είναι και τόσο… ψυχοπονιάρης. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλος παρτάκιας και η διάθεσή του μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εύκολα. Επειδή δεν θέλει να απογοητεύσει τους γύρω του και να φανεί το… «κακό παιδί», θα προσποιηθεί ότι νοιάζεται, ότι ακούει και ότι καταλαβαίνει τον συνομιλητή του, ενώ στην ουσία δεν θα θυμάται καν τι είπανε, μόλις περάσουν πέντε λεπτά από το τέλος της συνομιλίας τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το πόσο ψυχρός είναι ως άνθρωπος και η άποψη αυτή δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Θα τον δεις να είναι επικοινωνιακός, να χαμογελάει σε όλους και να μιλάει με όλους, να δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται για εκείνους, ενώ στην πραγματικότητα δεν δίνει… δεκάρα για το τι σκέφτονται ή το πώς αισθάνονται. Ο Υδροχόος γενικά χτίζει ένα συναισθηματικό «τοίχος» ανάμεσα σε εκείνον και τους γύρω του, προκειμένου να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος. Όταν κάποιος ζητήσει την παρηγοριά του, από τη μια για να μην φανεί κακός, θα την δώσει και θα χαμογελάσει, ωστόσο όλο αυτό είναι προσποιητό και τίποτα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved