Τα ζώδια που είναι εθισμένα στις selfies

Δεν σταματούν να ποζάρουν στο κινητό τους και να γεμίζουν το feed σου με τη φάτσα τους

Τα ζώδια που είναι εθισμένα στις selfies

Σίγουρα το μυαλό σου έχει πάει, αν όχι σε ένα, τουλάχιστον σε δύο ζώδια. Και κατά πάσα πιθανότητα έπεσες «μέσα». Γιατί και εσύ έχεις βαρεθεί να βλέπεις αυτά τα ζώδια, για τα οποία θα σου μιλήσουμε πιο κάτω, να ανεβάζουν συνέχεια στα προφίλ τους, στα social media, φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μόνα και χαμογελαστά, δείχνοντας σε όλους τους followers τους πόσο όμορφα και ξεχωριστά είναι. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο ένας, ο πρώτος, ο μοναδικός. Είναι δυνατόν να μην δείξει το πόσο ωραίος είναι; Γίνεται να κρύψει την ομορφιά του ή να μην διεκδικήσει την αποθέωση, τα likes και τα σχόλια; Ο Κριός δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να τραβήξει την προσοχή. Αρκεί μια ανάρτησή του και μόνο για να προκαλέσει έναν μικρό χαμό. Και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει και του αρέσει πολύ. Όσα πιο πολλά views, σχόλια και αντιδράσεις έχει, τόσο καλύτερα νιώθει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΛΕΩΝ

"Δείτε πόσο όμορφος/η είμαι! Αναγνωρίστε την ανωτερότητα και την αξία μου!" Ο Λέοντας δεν μπορεί να σταματήσει να θαυμάζει τον ίδιο του τον εαυτό και φυσικά δεν μπορεί να σταματήσει να βγάζει selfies και να τις μοιράζεται στα social media. Είναι ερωτευμένος με το είδωλό του, νιώθει ξεχωριστός και απλά θέλει να μοιραστεί την λάμψη του και την ομορφιά του με το κοινό του. Το οποίο για να λέμε την αλήθεια, είναι και μεγάλο γιατί γενικά έχει αρκετούς followers στα social media.

ΖΥΓΟΣ

Σε δυο πράγματα δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί ο Ζυγός. Στους καθρέφτες και στις… selfies. Μιλάμε για ένα ζώδιο που έχει μέσα του κάποια στοιχεία ναρκισσισμού, του αρέσει να κοιτάζει το είδωλό του στον καθρέφτη και να σκέφτεται πόσο όμορφο είναι. Πόσο γενναιόδωρη ήταν η φύση μαζί του, που τον έκανε κουκλάκι ζωγραφιστό. Με το κινητό του, ο Ζυγός έχει σχέση εξάρτησης, δεν σταματάει να βγάζει selfies και να τις ποστάρει στα social media του. Γιατί τα… «έργα τέχνης» πρέπει να δημοσιεύονται (χαχαχα).

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved