Αυτά τα ζώδια αρνούνται να δεχτούν ότι έχασαν μια μάχη

Κι όχι μόνο, αλλά θα συνεχίσουν να προσπαθούν

Αυτά τα ζώδια αρνούνται να δεχτούν ότι έχασαν μια μάχη

Υπάρχουν κάποια άτομα που κάθε φορά που βιώνουν μια ήττα, τους τρώει το μαράζι… Όσο κι αν η λογική τους λέει ότι αυτή τη φορά πρέπει να το «χωνέψουν» και να πάνε παρακάτω, θα υπάρχει πάντα μια αίσθηση αποτυχίας που τα κατατρώει. Τα άτομα αυτά έχουν φυσικό ταλέντο στο να πετυχαίνουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι μπορούν να βγουν νικητές από κάθε μάχη, με δεδομένο μάλιστα ότι είναι αδύνατον να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Υπάρχουν όμως κι αυτά που ακόμα κι αν διαπιστώσουν ότι έχουν νικηθεί σε μια επιδίωξή τους, αρνούνται να το δεχτούν και συνεχίζουν να το παλεύουν με κάθε τρόπο.

Για διάβασε παρακάτω σε ποια ζώδια ανήκουν...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν μια έφεση στις νίκες. Είναι από τα δύσκολα ζώδια για να τα καταλάβει κανείς. Τι ώρα έκαναν αυτό που θα κάνουν, πώς θα το κάνουν. Δεν αφήνουν ποτέ κανέναν να ξέρει πώς επικοινωνούν τα πράγματα στην ιδιωτική τους ζωή και πόσο θα υπερισχύσουν ή όχι σε κάποια περίπτωση. Με τον τρόπο που λειτουργεί ο Δίδυμος, δεν είναι εύκολο σε έναν τρίτο να διαπιστώσει αν πράγματι δρέπει νίκες ή υφίσταται ήττες, αλλά ο ίδιος ξέρει. Τις περισσότερες φορές πάντως είναι αποτελεσματικός επειδή έχει μια φυσική ικανότητα να επικοινωνεί εσωτερικά και να εντυπωσιάζει αβίαστα τους άλλους ανθρώπους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχουν μια εξαιρετική ευφυΐα. Το ταμπεραμέντο τους είναι γεμάτο συναίσθημα αλλά και τόλμη. Όταν είναι προσκολλημένοι σε κάποιον, είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα πάντα. Όμως, στην περίπτωση που θα θιγεί ο αυτοσεβασμός τους, δεν πρόκειται να το δεχτούν. Θα σου επιτεθούν και θα κερδίσουν τη μάχη, με κάθε μέσο και μόνο αφού έχουν εκπληρώσει αυτήν τη νίκη, θα πάρουν ανάσα. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει έναν Καρκίνο προκαλώντας τον, εκείνος όμως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, χρησιμοποιώντας ως όπλο ακόμα και την… συμπόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν πολλές διπλωματικές ικανότητες. Εσωτερικά είναι πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνει η εξωτερική τους εικόνα. Είναι ένα εξαιρετικά ικανό ζώδιο που μπορεί να προβλέπει τις κρίσεις εκ των προτέρων. Ως οδηγό έχουν την περίφημη διαίσθησή τους, για αυτό μπορούν να κερδίσουν σε δευτερόλεπτα ακόμα κι έναν πόλεμο που θεωρείται χαμένος! Πάντως, αν ο Σκορπιός αποτύχει, θα χρεώσει την αποτυχία στον εαυτό του, ενώ μελλοντικά θα προσπαθεί ακούραστα να διεκδικήσει αυτά που έχει χάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων έχουν λαμπρά μυαλά και την ικανότητα να λειτουργούν με ιδανικά σε ό,τι κι αν κάνουν. Δεν τους αρέσει να εξαπατώνται και αν κάποιος τα καταφέρει, θα του απαντήσουν με το δικό τους τρόπο. Ένας Ιχθύς, όσο κι αν δεν του φαίνεται, δεν παραδίδεται πραγματικά σε καμία περίπτωση και πάντα καταβάλλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει τους στόχους του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved