Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη αυτά τα τέσσερα ζώδια

Όλα τα έχουν μελετημένα με ακρίβεια

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη αυτά τα τέσσερα ζώδια

Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους μεθοδικοί και σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε βήμα τους. Δεν χειραγωγούν μόνον ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά γενικά είναι πολύ υπολογιστικοί και οξυδερκείς στο κάθε τι. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και όλα τα έχουν μελετημένα από πριν.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα 4 ζώδια που δεν προχωρούν ποτέ χωρίς να είναι σίγουρα για κάθε τους κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν μια σοφή φλέβα μέσα τους. Δεν εκφράζουν ποτέ ανοιχτά αυτά που χρειάζονται, ωστόσο χειραγωγούν τους άλλους για να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν, παίζοντας μαζί τους «παιχνίδια τους μυαλού». Είναι τα άτομα που υπολογίζουν με πολλή μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που «τους παίρνει» να κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά θεωρούνται ως οι συναισθηματικοί ανόητοι που δεν μπορούν σε καμία υπόθεση της ζωής τους να πάρουν πρακτικές αποφάσεις οι οποίες να κατευθύνονται από τη λογική. Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Όταν χρειαστεί, ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να σκεφτεί αβίαστα, να πάρει αποφάσεις και να προβεί σε ενέργειες που θα είναι οι καλύτερες και οι πιο χρήσιμες για αυτόν, και μάλιστα σε βάθος χρόνου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαζεμένος και μετριοπαθής, δε φαίνεται ποτέ τι κυνηγά και ποιες είναι οι φιλοδοξίες του. Δεν εκδηλώνεται, δεν αντιδρά, περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες και όταν αυτές ωριμάσουν, τότε θα κάνει το πλασάρισμά του. Εκεί που τον είχαν όλοι εκτός συναγωνισμού, καθώς ήταν προσηλωμένος στα καθήκοντά του, αυτός έχει μελετήσει κάθε παράμετρο και έχει υπολογίσει το κάθε του βήμα, δείχνοντας σε όλους ότι δε βρίσκεται τυχαία σε κάποια θέση, αλλά την κατέκτησε και έχει σκοπό, όχι μόνο να την κρατήσει, αλλά και να ανέβει υψηλότερα!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, παρά το γεγονός ότι «χάνονται» στο δικό τους ονειρικό κόσμο, κατά βάθος είναι πολύ φιλόδοξοι. Μπορούν να ελέγχουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους με το να φαίνονται ανίδεοι, παράλογοι και μη πρακτικοί. Κι όμως δίνουν λάθος εντύπωση. Στην πραγματικότητα, ελέγχουν διεξοδικά τα πράγματα και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved