Το Top 5 των πιο επιτυχημένων gamers του ζωδιακού

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς, μην κάνεις χαρά, δεν είσαι μέσα γιατί δεν είσαι team player

Το Top 5 των πιο επιτυχημένων gamers του ζωδιακού

Πόσες φορές έχεις ξεφυσήξει αγανακτισμένος, πιάνοντας το κεφάλι σου για το team που σου έτυχε στο online game που παίζεις; Την πληρώνουν ακουστικά; Πληκτρολόγια; Ποντίκι; Πίστεψέ με, σε νιώθω φίλε/φίλη μου. Παρακάτω σου παραθέτω τα καλύτερα ζώδια στο κόσμο των Championships από διάφορα games παγκοσμίως. Και πού είσαι; Την επόμενη φορά που ψάχνεις να χτίσεις team, ρώτα ημερομηνία γέννησης.

P.S Ζητώ συγγνώμη για τα ζώδια της φωτιάς, αλλά δεν είστε team players γι'αυτό είστε όλοι έξω από το Τop 5

ΤΑΥΡΟΣ

Θες μεθοδικότητα και επιμονή από τον συμπαίκτη σου; Πείσμα και αποφασιστικότητα 100%; Δώσ’ του έναν στόχο κι αυτός θα βάλει όλη την δύναμη να τον κατακτήσει. Ένας Ταύρος δεν τα παρατάει ποτέ. Όταν όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, εκείνος συνεχίζει να κυνηγάει τον στόχο του μέχρι να τα καταφέρει. Παρ' όλα αυτά μπορεί να κολλήσει και να επαναλαμβάνεται, χάνοντας έτσι το κομμάτι του αιφνιδιασμού. Ένας από τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους Ταύρους παίκτες παγκοσμίως είναι ο Lee Sang-hyeok ή αλλιώς Faker, στον κόσμο του League Of Legends.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θες εξυπνάδα και πονηριά σε ένα πακέτο; Να διοργανώνεις skimming plans για το πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου; Έναν συμπαίκτη που ούτε εκείνος δεν ξέρει τι σκέφτεται; Τότε μιλάμε για έναν Δίδυμο. Έχει τρομερά γρήγορα αντανακλαστικά και μπορεί εύκολα να κοροϊδέψει τον όποιο αντίπαλο. Το μυαλό του παίρνει 1000 στροφές το δευτερόλεπτο, δεν βασίζεται ποτέ σε μια στρατηγική, αντιθέτως, έχει το χάρισμα να προσαρμόζει πολύ εύκολα νέες ιδέες και να μπερδεύει τους πάντες. Γνωστός gamer Δίδυμος ειναι ο Wiktor Wojtas γνωστός στο Counter-Strike κοινό, ως TaZ

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θες να μάθεις τα πάντα για ένα παιχνίδι, τότε κάνε team-up με έναν Παρθένο. Γνωρίζει την ιστορία του παιχνιδιού, ποιοι παίκτες είναι καλοί με βάση μηνιαίων στατιστικών, nerfs, buffs, τι συνέβη στο update, τι θα συμβεί στο επόμενο, ποια αντικείμενα θα σε βοηθήσουν, τι δεν θα έπρεπε να κάνεις ποτέ για να κερδίσεις, πώς πάνε τα quests με την ΣΩΣΤΗ σειρά κτλ. Ένας Παρθένος πάντα θα σου πει τι να κάνεις ακόμα κι αν πας να το κάνεις, θα σε διορθώσει και θα σε επικρίνει μόνο και μόνο για να γίνεις καλύτερος. Αν δεν πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του όμως, τον πιάνει υστερία και πανικοβάλλεται, προσπαθώντας να το παίξει cool κάνοντας την μια πατάτα μετά την άλλη. Ο Martin Larsson ή κατά κόσμο Rekkles ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίτο και τελευταίο ζώδιο της γης που τα έχει όλα. Είναι μεθοδικός, παίζει πάντα στρατηγικά, παίρνει την ευθύνη πάνω του και είναι έτοιμος να βγει μπροστά για χάρη της ομάδας του. Είναι έξυπνος και αποτελεσματικός, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά παρατηρώντας και καταγράφοντας τις κινήσεις του αντιπάλου. Είναι πολύ καλός σαν αρχηγός και πάντα θα ακούσει όλες τις απόψεις. Θα τις ακούσει είπαμε, όχι ότι θα τις δεχτεί κιόλας. ίσως το μόνο κακό για έναν Αιγόκερω συμπαίκτη είναι ότι πάντα αυτός ξέρει καλύτερα από σένα. Οπότε, αν έχεις τίποτα αρχηγικές τάσεις, να τις ξεχάσεις. Ο πιτσιρικάς Αιγόκερως Cody Conrod ή αλλιώς Clix το απέδειξε στο Fortnite.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να βρεις κάποιον που θα περνάς καλά; Να κάνετε cosplay τους χαρακτήρες από το παιχνίδι που παίζετε και να χάνεστε στον μαγευτικό του κόσμο; Θες κάποιον να μπορεί να μιμηθεί τις φωνές των χαρακτήρων ενώ παίζετε; Να σιγοτραγουδάει κάθε ήχο ή μουσική υπόκρουση του παιχνιδιού; Να κινήστε ύπουλα και υπόγεια για να καταφέρετε τον στόχο σας; Να κλέψετε μαζί τον Baron από την αντίπαλη ομάδα ενώ χασκογελάτε; Τότε θες έναν Ιχθύ. Οι Ιχθύες στον έξω κόσμο μπορεί να φαίνονται μικρά άκακα χρυσόψαρα, στο κόσμο του gaming όμως μετατρέπονται σε λευκούς καρχαρίες. Γίνονται άκρως ανταγωνιστικοί και ποτέ δεν τους παίρνεις χαμπάρι. Έχουν την μαεστρία να είναι η αιτία που οι αντίπαλοι πετούν το πληκτρολόγιο στον τοίχο και μετά κολλάνε ένα-ένα τα πλήκτρα με σελοτέιπ. Αν τους έχεις όμως ως βοηθούς, δεύτερο ρόλο, τότε να είσαι σίγουρος πως θα έχεις έναν καταπληκτικό συμπαίκτη που θα δώσει και την ζωή του για να σε βοηθήσει.(In-game πάντα). Ο νεαρός Jay Won ή Sinatraa στον κόσμο του Overwatch, και μετέπειτα του Valorant, ανήκει στο ζώδιο των Ιχθυών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved