Μην συνεταιριστείς με αυτά τα ζώδια. Θα σε καταστρέψουν!

Θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας σε «ναυάγιο»

Μην συνεταιριστείς με αυτά τα ζώδια. Θα σε καταστρέψουν!

Τίποτα δεν θα πάει καλά και η οικονομική σας καταστροφή είναι κάτι παραπάνω από… σίγουρη. Γι’ αυτό δεν πρέπει να το ρισκάρεις να συνεταιριστείς μαζί τους. Το αντίθετο. Πρέπει να τα αποφύγεις και να ψάξεις να βρεις άτομα που θα σου εγγυηθούν μια σταθερότητα, ένα αποτέλεσμα και μια κάποια επιτυχία. Πάμε να δούμε ποια είναι τα τρία ζώδια με τα οποία δεν πρέπει με τίποτα να συνεταιριστείς:

ΙΧΘΥΕΣ

Ο χειρότερος συνέταιρος που θα μπορούσες να έχεις, είναι ο Ιχθύς. Και αυτό για αρκετούς λόγους. Καταρχάς, είναι μυστικοπαθής. Θα σου κρύβει πράγματα, θα σου λέει ψέματα, θα δημιουργεί ένα χάος στην επιχείρηση και θα κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί να πάρει μέχρι και δάνεια, για τα οποία εσύ θα έχεις άγνοια και ξαφνικά θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με δόσεις που δεν μπορείς να πληρώσεις και... κατασχέσεις. Ο Ιχθύς να ξέρεις θα μπορούσε άνετα να «βάζει χέρι» και στο κοινό ταμείο της επιχείρησης και μετά να το παίζει ανήξερος.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος που το ψέμα το έχει στην άκρη της γλώσσας του. Του είναι τόσο εύκολο να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορεί να σε κοροϊδέψει με μεγάλη άνεση και να σου φορτώσει όλες τις ευθύνες της επιχείρησης ή της εταιρίας. Εσύ θα τρέχεις για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα και την «καμένη γη» που αφήνει πίσω του ο Δίδυμος. Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του, καθώς προσπαθεί να ξεφορτωθεί βάρη και να ξεγλιστρήσει, αν στριμωχτεί. Το... φορτωμένο πρόγραμμα του και το ότι δεν προλαβαίνει, είναι τσίχλα. Προτιμά να δουλεύουν οι άλλοι και αυτός να κάνει PRιλίκια, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να μην είναι τόσο ανεύθυνος, όπως ο Δίδυμος για τον οποίο σου μιλήσαμε πιο πάνω, είναι όμως «τζογαδόρος» και θέλει να ρισκάρει στην ζωή του. Συνεχόμενα έχει διάφορες ιδέες, τις οποίες θεωρεί προχωρημένες και μοναδικές και είναι πεπεισμένος ότι θα πιάσουν. Θα θέλει να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, τα οποία δεν θα έχουν κάποιο εγγυημένο αποτέλεσμα και το πιο πιθανό είναι να τα «παίξετε» όλα για όλα και φυσικά να τα χάσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved