Αυτά τα ζώδια θέλουν να έχουν τη δική τους δουλειά

Να μην έχουν κανέναν πάνω από το κεφάλι τους και να είναι αφεντικά του εαυτού τους

Αυτά τα ζώδια θέλουν να έχουν τη δική τους δουλειά

Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι αρκετά ανεξάρτητα, δεν υπακούν εύκολα σε κανόνες και εντολές, σιχαίνονται την ρουτίνα και το να έχουν κάποιον άλλο πάνω από το κεφάλι τους και προτιμούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη τους. Είναι πολύ καλοί στο εμπόριο ή σε άλλους τομείς, στους οποίους έχουν την δική τους επιχείρηση και το αποκλειστικό κουμάντο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι ανεξάρτητος. Σιχαίνεται την ρουτίνα και την βαρετή καθημερινότητα. Δεν αντέχει να έχει ένα πρόγραμμα 9 με 5, για παράδειγμα. Προτιμά να έχει στην ζωή του εναλλαγές, να είναι αυτόνομος, να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν και φυσικά να είναι αφεντικό του εαυτού του. Θέλει να δίνει εντολές και όχι να παίρνει και αν κάποιος πάει να του κουνήσει το δάχτυλο, το πιο πιθανό είναι από τα νεύρα του, να του το σπάσει. Μεγάλο avantage στο ελεύθερο επάγγελμα ο Κριός θεωρεί και το κέρδος που μπορεί να έχει. Ξέρει ότι μπορεί να βγάλει πολλά περισσότερα χρήματα, με ρίσκο και πρωτοπόρες ιδέες, επιβεβαιώνοντας το γιατί είναι ο... πρώτος του ζωδιακού.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι γεννημένος αρχηγός. Είτε θα πάει να αναλάβει από την αρχή διευθυντής στην δουλειά του πατέρα του, είτε θα κάνει κάτι δικό του για να μπορεί να έχει αυτός το πάνω χέρι σε όλα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα παίρνει εντολές από κάποιον άλλο ή ότι θα πρέπει να απολογείται. Επίσης, ο Λέοντας δεν μπορεί να αρκεστεί σε έναν μισθό «της πείνας» (για τα δικά του δεδομένα), καθώς έχει ένα συγκεκριμένο lifestyle το οποίο πρέπει να υποστηρίξει. Με ένα ελεύθερο επάγγελμα, μπορεί να έχει τη θέση του "ηγέτη" και να βγάλει αρκετά χρήματα για να ζει μέσα στην πολυτέλεια και τα λούσα και φυσικά να είναι όλα δικά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα για τον Υδροχόο είναι λίγο διαφορετικά. Το πρόβλημά του δεν έχει να κάνει με τους διευθυντές, τις εντολές κτλ. Το θέμα του είναι ότι δεν αντέχει να έχει μια βαρετή καθημερινότητα. Να πρέπει να ξυπνάει από τις 7 για να πάει σε ένα γραφείο και να δουλεύει κάθε μέρα ένα συγκεκριμένω ωράριο. Θέλει εναλλαγές. Θέλει περιπέτεια, θέλει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Βαριέται να μιλά και να βλέπει τους ίδιους ανθρώπους. Νιώθει ότι περιορίζεται και ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε. Προτιμά λοιπόν ένα ελεύθερο επάγγελμα που θα του χαρίζει την ανεξαρτησία και την άνεση να κάνει ό,τι εκείνος θέλει, όποτε το θέλει και παράλληλα να του επιτρέπει να βγάζει και ένα αξιόλογο κέρδος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved