Τα ζώδια που κάνουν συνέχεια επίδειξη της εξυπνάδας τους

Ή αλλιώς οι... εξυπνάκηδες του ζωδιακού.

Τα ζώδια που κάνουν συνέχεια επίδειξη της εξυπνάδας τους

Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σου θα σε έχουν εκνευρίσει κι εσένα. Είναι τα ζώδια εκείνα που ξέρουν ότι είναι έξυπνα, αλλά θέλουν να κάνουν επίδειξη της ευφυίας τους και των γνώσεών τους. Δεν σταματούν να καυχώνται και να το παίζουν νοητικά ανώτεροι από το… πόπολο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα τον είχες σκεφτεί πρώτο πρώτο. Και λογικό είναι. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που το παίζει συνέχεια πιο έξυπνο από όλα τα άλλα, αυτό είναι ο Δίδυμος. Και το κάνει και με εκνευριστικό τρόπο τις περισσότερες φορές. Για να τα λέμε όλα, είναι έξυπνος και μάλιστα αρκετά. Το κακό είναι ότι την ευφυία του την… διαφημίζει με κάθε τρόπο και φροντίζει να δείχνει στους άλλους πόσο «κατώτεροί» του είναι.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί τον Τοξότη να μην τον έχεις στο μυαλό σου για τόσο… επιδειξιομανή, ωστόσο εμείς θα σου πούμε πως είναι και με το παραπάνω. Έχει «κοφτερό» μυαλό και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο. Από το πρώτο «χαίρω πολύ», θέλει να σου δώσει να καταλάβεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις. Και επειδή συνήθως έχει γνώσεις, γιατί μιλάμε για ένα άτομο που «διψάει» για μάθηση και περιπέτεια, μπορεί άνετα να σε εντυπωσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει ανακηρυχτεί πολλές φορές ως το πιο έξυπνο άτομο του ζωδιακού. Σαφώς και δεν είναι τυχαίο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι έχει «κοφτερό» μυαλό, φαντασία και διορατικότητα. Ωστόσο, έχει και την κακή συνήθεια να διατυμπανίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί το πόσο έξυπνος, εναλλακτικός και… προχωρημένος είναι. Σε σημείο να γίνεται γραφικός και κουραστικός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved