Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Έτσι δείχνουν το θυμό τους τα ζώδια του Νερού

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πώς δείχνει το θυμό του το κάθε ζώδιο. Άλλο είναι πιο φωνακλάδικο, άλλο τον πνίγει μέσα του, άλλο πετάει μπηχτές. Οι ομοιότητες, ωστόσο, είναι αρκετές, αν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Πχ, τα ζώδια της γης και της φωτιάς αντιδρούν είτε πιο ψύχραιμα είτε πιο δυναμικά, του αέρα ανταποδίδουν με λεκτικές και εγκεφαλικές επιθέσεις, ενώ τα ζώδια του νερού μπορεί να πληγωθούν ανεπανόρθωτα και να προβούν σε βασανιστικές πράξεις ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Ας δούμε πώς θα καταλάβεις ότι τα έχουν πάρει μαζί σου τα ζώδια του Νερού, δηλαδή, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος έχει θυμώσει μαζί σου αν τον πληγώσεις. Μαζεύεται στο καβούκι του και το πρώτο που σκέφτεται είναι ότι δεν θα σου ξαναδώσει ποτέ την ευκαιρία να το επαναλάβεις. Το μόνο στο οποίο δε σηκώνει κουβέντα και μάλιστα μπορεί να γίνει επιθετικός/ή είναι να θίξεις με οποιοδήποτε τρόπο τη... μαμά του!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για κακή σου τύχη, έτσι και «τα πάρει» μαζί σου ένας Σκορπιός δεν πρόκειται να αντιδράσει άμεσα. Θα γυρίσει να σε κοιτάξει με βλέμμα άγριο και σκοτεινό, αλλά δεν θα πει λέξη. Μετά να είσαι σίγουρος/η ότι θα σχεδιάσει την εκδίκησή του με κάθε λεπτομέρεια. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Γιατί δεν ξέρεις πότε και από πού θα σου έρθει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ήξερες πόσο ευαίσθητος δέκτης είναι, θα πρόσεχες πολύ πριν θίξεις ή βασανίσεις, με τα λόγια σου έστω, ένα ψαράκι. Η αρχική του αντίδραση είναι το συναισθηματικό σοκ και στη συνέχεια ίσως ξεστομίσει μια... χριστιανική ατάκα που θα σε κάνει να τον/την δεις πολύ πιο θύμα απ' ότι πράγματι είναι. Θα νομίζεις ότι λαβώθηκε βαθιά και αποτραβήχτηκε, αλλά στην πραγματικότητα έχεις μπλέξει άσχημα, γιατί πρόκειται να πλέξει γύρω σου ένα περίτεχνο κουβάρι φημών και προσβολών, χρησιμοποιώντας κάθε πλάγιο και θολό τρόπο που ξέρει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved