Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Έτσι δείχνουν το θυμό τους τα ζώδια της Γης

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πώς δείχνει το θυμό του το κάθε ζώδιο. Άλλο είναι πιο φωνακλάδικο, άλλο τον πνίγει μέσα του, άλλο πετάει μπηχτές. Οι ομοιότητες, ωστόσο, είναι αρκετές, αν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Πχ, τα ζώδια της γης και της φωτιάς αντιδρούν είτε πιο ψύχραιμα είτε πιο δυναμικά, του αέρα ανταποδίδουν με λεκτικές και εγκεφαλικές επιθέσεις, ενώ τα ζώδια του νερού μπορεί να πληγωθούν ανεπανόρθωτα και να προβούν σε βασανιστικές πράξεις ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Ας δούμε πώς θα καταλάβεις ότι τα έχουν πάρει μαζί σου τα ζώδια της Γης, δηλαδή, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως:

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις με τον βαρύ κι ασήκωτο του ζωδιακού: α) Να μην ασχοληθεί καθόλου με ασήμαντα πράγματα που του χαλάνε την ηρεμία και β) να έχει θυμώσει τόσο που θα αρχίσει να φορτώνει σιγά-σιγά, μέχρι να μεταμορφωθεί στον γνωστό Ταύρο που τα κάνει λαμπόγυαλο. Και σίγουρα δεν θα θέλεις να το δεις αυτό.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πιο πιθανός λόγος για να σου θυμώσει είναι να δεχτεί άδικη κριτική. Τότε πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα. Θα κουνήσει απειλητικά το δάχτυλο και θα σε αρχίσει στην κατσάδα, ανταποδίδοντας την κριτική και προσπαθώντας να σε μειώσει, όπου σε πονάει, ιδιαίτερα σε τομείς που είσαι ή νιώθεις ανεπαρκής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον θίγεις, του λες τα χειρότερα και αυτός «στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο κι αγέλαστο». Ακόμα κι αν του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι δεν το δείχνει. Το απόλυτο παγόβουνο. Το πολύ να ανασηκώσει το φρύδι, να σε κοιτάξει χωρίς ίχνος αισθήματος ή συναισθήματος και με τέλειο ορθολογισμό να σου απευθύνει τη μεγαλύτερη προσβολή που έχεις δεχτεί ποτέ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved