Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Έτσι δείχνουν το θυμό τους τα ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πώς θα καταλάβεις ότι τα έχει πάρει μαζί σου;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πώς δείχνει το θυμό του το κάθε ζώδιο. Άλλο είναι πιο φωνακλάδικο, άλλο τον πνίγει μέσα του, άλλο πετάει μπηχτές. Οι ομοιότητες, ωστόσο, είναι αρκετές, αν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Πχ, τα ζώδια της γης και της φωτιάς αντιδρούν είτε πιο ψύχραιμα είτε πιο δυναμικά, του αέρα ανταποδίδουν με λεκτικές και εγκεφαλικές επιθέσεις, ενώ τα ζώδια του νερού μπορεί να πληγωθούν ανεπανόρθωτα και να προβούν σε βασανιστικές πράξεις ανταπόδοσης ή εκδίκησης.

Ας δούμε πώς θα καταλάβεις ότι τα έχουν πάρει μαζί σου τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός ή ο Υδροχόος:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, είναι αλήθεια ότι ο Δίδυμος μπορεί να σε «διαλύσει», χτυπώντας στα αδύνατα σημεία σου με επώδυνα εύστοχες λέξεις και φράσεις. Θα νιώσεις σα να δέχεσαι απανωτά χτυπήματα από έναν πυγμάχο που επιτίθεται γρήγορα και ασταμάτητα, έως ότου σε δει να ξαπλώνεσαι κάτω ανίσχυρος. Μη σου τύχει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα κι αν θιχτεί βαθιά και τον πονέσεις, η φύση του επιβάλλει να αποφύγει τον καβγά. Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην χάσει την ψυχραιμία του και πει κάτι πολύ ακραίο. Εντούτοις, θα νιώθει άσχημα, θα τον πνίγει η αδικία και θα τα έχει μαζί σου, έστω και από μέσα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ, ποτέ δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Μπορεί να ξεστομίσεις τα χειρότερα, να προσπαθήσεις να θίξεις τα αδύνατα σημεία του και να βρεις... τοίχο. Γιατί συνήθως δεν αντιδράει σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Εσύ νομίζεις ότι τον έκανες «τούρμπο» και σου απαντάει με ένα απλό «Ε, και;». Μόνο μην αναφερθείς προσβλητικά σε κάτι που είναι πραγματικά σημαντικό για εκείνον, γιατί τότε θα ανταποδώσει με μια ευφυή καυστικότητα που πονάει πολύ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved