Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Ιχθύες

Τα κρυφά πάθη και οι βαθύτερες επιθυμίες της Μαύρης Σελήνης στους Ιχθύς

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Ιχθύες

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στους Ιχθύς έχεις την ανάγκη να βουτήξεις στα βάθη και να πάρεις γνώσεις, ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να χαθείς στο χάος και στα αισθήματα αυτό-λύπησης. Μπορεί να είσαι μυστικοπαθής ή, αν η Λίλιθ σχηματίζει καλές όψεις στο ωροσκόπιό σου, να είσαι αξιόπιστος και «τάφος» στα μυστικά των άλλων.

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στους Ιχθύς: Ο Ιχθύς βασίζεται συνήθως στη διαίσθησή του και στη φαντασία του. Αλλά αυτή η απεριόριστη φαντασία οδηγεί στο χάσιμο του εαυτού και συχνά στην αυτοκαταστροφή λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών. Η σεξουαλικότητά σου είναι έντονη από τη νεαρή σου ηλικία και αυξάνεται όσο περνούν τα χρόνια, όμως σου δημιουργούνται και μεγάλες ευαισθησίες, με αποτέλεσμα να προσκολλάσαι πάρα πολύ στον/ην σύντροφό σου. Μπορεί να «αρρωστήσεις» στην περίπτωση ενός χωρισμού και να φτάσεις στο σημείο να εκβιάζεις ή να απειλείς το ταίρι σου για να μη σε παρατήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved