Τα ζώδια που θα ρίσκαραν τα πάντα για να ανέβουν επαγγελματικά

Θα τα έδιναν όλα για την καριέρα τους.

Τα ζώδια που θα ρίσκαραν τα πάντα για να ανέβουν επαγγελματικά

Πρώτα και πάνω από όλα είναι η καριέρα τους. Και ναι, τα τρία αυτά ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα παίρνανε μεγάλα ρίσκα προκειμένου να πετύχουν όσα περισσότερα γίνεται στην επαγγελματική τους ζωή. Είτε επειδή είναι άκρως ανταγωνιστικά και θέλουν να είναι πάντα πρώτα, είτε επειδή είναι εργασιομανείς και η καριέρα τους σημαίνει τα πάντα για εκείνα γιατί νιώθουν πως αν δεν πετύχουν όσα θέλουν, θα είναι ουσιαστικά σαν να έχουν αποτύχει στην ζωή τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρίαζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό τα πράγματα είναι απλά. Είναι τόσο ανταγωνιστικός στην ζωή του που θέλει να είναι πάντα πρώτος και καλύτερος. Θέλει λοιπόν να είσαι όσο πιο επιτυχημένος γίνεται στην επαγγελματική του ζωή και να μπορεί να τους κοιτάει όλους από «ψηλά». Ξέρει ότι για να πετύχει, θα πρέπει να προσπαθήσει και να ρισκάρει. Και επειδή εκ φύσεως είναι παρορμητικός, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει ρίσκα στην ζωή του και να «τζογάρει» το μέλλον του. Είτε του βγει, είτε όχι, τουλάχιστον έχει να λέει ότι προσπάθησε και κυνήγησε την κάθε ευκαιρία που του δόθηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το μυρμήγκι του ζωδιακού. Είναι εργασιομανής σε σημείο εξουθενωτικό. Μπορεί να δουλεύει μέχρι να πέσει κάτω από υπερκόπωση. Αλλά δεν την νοιάζει. Σηκώνεται και συνεχίζει. Γιατί θέλει να πετύχει και γιατί ξέρει πως η δουλειά πρέπει να γίνει. Από τα λίγα άτομα με εργασιακή συνέπεια και αποδοτικότητα. Η Παρθένος θέλει να φτάσει ψηλά στην καριέρα της και για να το κάνει αυτό, θα ρισκάρει. Και όπου την βγάλει. Δεν θα διστάσει και δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Απλά θα πάρει όσα ρίσκα χρειαστεί και θα «τζογάρει».

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο νούμερο ένα καριερίστας του ζωδιακού. Παίρνει τον τίτλο και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Ο Αιγόκερως από μικρή ηλικία θέτει στόχους για την επαγγελματική του ζωή και κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Δεν τον νοιάζει το πώς. Ξέρει ότι θα πρέπει να αφιερώσει κόπο, χρόνο και φυσικά να πάρει πολλά ρίσκα. Κάποια θα του βγουν, κάποια άλλα όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσει να ρισκάρει μέχρι να πετύχει αυτά που θέλει. Για να νιώθει ολοκληρωμένος και επιτυχημένος, θα πρέπει να πάρει όσα έχει βάλει στόχο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved