Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Ζώδια του νερού: Πότε είναι στα πάνω τους και πότε τα βάφουν μαύρα;

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και πως όλα στον κόσμο είναι τέλεια. Αλλά, υπάρχουν και μέρες που όλα δείχνουν να πάνε στραβά. Για ποιο λόγο όμως άλλες φορές νιώθεις ότι πετάς στα ουράνια και άλλες φορές ότι πέφτεις στα… τάρταρα;

Μα, για αυτό υπάρχει η αστρολογία. Για να βοηθήσει στην κατανόηση των συναισθημάτων σου.

Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που ανεβάζει τη διάθεση των ζωδίων του νερού και τι είναι αυτό που τα κάνει να τα βλέπουν όλα μαύρα κι άραχνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Καρκίνε, είσαι η πιο γενναιόδωρη ψυχή που έχει τη μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνει πώς νιώθουν οι άλλοι. Λειτουργείς με συμπόνια και είσαι σαν μια μπάλα ευτυχίας που σκορπίζει αγάπη και θετικές δονήσεις δεξιά και αριστερά, όπου κι αν βρεθείς. Και το χαμόγελό σου επειδή είναι από καρδιάς κάνει τους άλλους να χαμογελούν επίσης.

Στα χειρότερά σου:

Όταν όμως είσαι λυπημένος ή πληγωμένος, ξεχνάς ακόμα και να φροντίσεις τον εαυτό σου, τον οποίο βάζεις υπό τεράστια πίεση. Δεν μοιράζεσαι τα προβλήματά σου με κανέναν και μπορεί να πεις κουβέντες ή να κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις την ίδια στιγμή. «Κλειδώνεσαι» στο καβούκι σου και ξεχνάς να φροντίσεις για όλα όσα φρόντιζες καθημερινά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Σκορπιέ, όταν τα πράγματα πάνε καλά για σένα, είσαι το πιο ευτυχισμένο πλάσμα στον πλανήτη. Τα πιο απλά πράγματα σε γοητεύουν και είσαι ένα παθιασμένο και αξιαγάπητο άτομο. Παρόλο που τις περισσότερες φορές είσαι μυστηριώδης, όταν είσαι καλά μοιράζεσαι τις ιδέες και τα όνειρά σου. Κάνεις τους άλλους να νιώθουν ότι τους αγαπάς και τους φτιάχνεις τη διάθεση.

Στα χειρότερά σου:

Όταν όμως έρχονται οι δύσκολες στιγμές, γίνεσαι κάποιος που δεν είσαι. Δεν απαντάς σε τηλεφωνήματα ή μηνύματα των αγαπημένων σου και ό,τι αγαπάς σου φαίνεται άσχετο και αδιάφορο. Αγνοείς τους φίλους και την οικογένεια ή τις ευθύνες σου και επιδίδεσαι σε απερίσκεπτες πράξεις που σαμποτάρουν εσένα τον ίδιο. Οτιδήποτε θα σε γοήτευε υπό κανονικές συνθήκες, σταματάει να έχει νόημα για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα καλύτερά σου:

Ιχθύ, όταν είσαι καλά, η δημιουργικότητα και τα μοναδικά σου ταλέντα αναδεικνύονται στο μέγιστο. Τα όνειρά σου δεν γνωρίζουν όρια. Γίνεσαι παραγωγικός και συμμετέχεις σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η τέχνη ή η μουσική. Επηρεάζεις τους άλλους με την γοητεία και την προσωπικότητά σου.

Στα χειρότερά σου:

Όταν όμως η διάθεσή σου είναι «πεσμένη» μπορεί να υποτιμήσεις τον εαυτό σου όσο κανείς. Παρόλο που δεν θέλεις να σου φέρονται άσχημα, μερικές φορές πιστεύεις ότι το αξίζεις όλο αυτό. Νιώθεις στενοχώρια για το πως έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή σου και οι άλλοι μπορούν εύκολα να σε χειραγωγήσουν. Έχεις την ανάγκη να εκδικηθείς αυτούς που σε πλήγωσαν, αλλά νιώθεις τόσο ανίσχυρος και αδύναμος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved