Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Ζώδια του αέρα: Πότε είναι στα πάνω τους και πότε τα βάφουν μαύρα;

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και πως όλα στον κόσμο είναι τέλεια. Αλλά, υπάρχουν και μέρες που όλα δείχνουν να πάνε στραβά. Για ποιο λόγο όμως άλλες φορές νιώθεις ότι πετάς στα ουράνια και άλλες φορές ότι πέφτεις στα… τάρταρα;

Μα, για αυτό υπάρχει η αστρολογία. Για να βοηθήσει στην κατανόηση των συναισθημάτων σου.

Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που ανεβάζει τη διάθεση των ζωδίων του αέρα και τι είναι αυτό που τα κάνει να τα βλέπουν όλα μαύρα κι άραχνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καλύτερά σου:

Δίδυμε, στις πιο ευτυχισμένες στιγμές σου, είσαι ένα άτομο που αγαπά την ελευθερία και δεν ξεμένει από ενέργεια. Φροντίζεις πολύ για τους γύρω σου, εμπνέοντας και τους άλλους να παθιάζονται με τη ζωή. Η δημιουργικότητά σου λάμπει και το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες.

Στα χειρότερά σου:

Όταν όμως τα πράγματα πάνε στραβά, νιώθεις σαν κάτι να σου ρουφάει τη ζωή. Τα χέρια σου κρυώνουν και στο μυαλό σου τριγυρίζουν άπειρες, δαιδαλώδεις σκέψεις. Η σπίθα στα μάτια σου χάνεται και νιώθεις ένα άδειασμα. Μερικές φορές, έχεις την τάση να γίνεσαι υπερβολικά συναισθηματικός/ή και φτάνεις σε σημείο να λυπάσαι τον εαυτό σου.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Ζυγέ είσαι από τα πιο δημιουργικά και ειλικρινή ζώδια και παράλληλα διαθέτεις μια περιπετειώδη πλευρά, την οποία εκδηλώνει σε στιγμές ευτυχίας. Έχεις εκπληκτική αύρα και γοητευτικό χαμόγελο, ενώ είσαι πάντα έτοιμος/η να κάνεις τους άλλους να γελάσουν με την αίσθηση του χιούμορ σου. Συχνά, μπορεί να προγραμματίσεις αυθόρμητα ταξίδια και να ξεκινήσεις περιπέτειες, σαν μια άγρια ψυχή.

Στα χειρότερά σου:

Όταν αντιμετωπίζεις λύπη και δυσκολίες, ενεργείς εντελώς ψυχρά, μόνο και μόνο για να κρυφτείς μακριά από τον κόσμο. Δεν βλέπεις τον εαυτό σου ως ένα ξεχωριστό άτομο και κρύβεσαι μακριά από τον κόσμο, στο σκοτάδι. Γίνεσαι απίστευτα ψυχρός/ή και δεν θέλεις κανέναν να σε πλησιάζει, καθώς θα ανακαλύψει την ευαλωτότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Υδροχόε, κάποιες στιγμές είσαι περίεργος για τη ζωή και θέλεις να ταξιδέψεις στον κόσμο. Τότε είσαι σαν την ελεύθερη ενέργεια που ανυψώνει τους πάντες γύρω. Είσαι ένα άτομο που έχει τις καλύτερες ιδέες και σχέδια. Δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι σε ένα μέρος και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να εξερευνήσεις, να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα άτομα ή να δεις νέα μέρη.

Στα χειρότερά σου:

Όταν είσαι «στα κάτω σου» όμως, νιώθεις ότι έχεις χάσει την ενέργειά σου. Σκέφτεσαι υπερβολικά και παραπονιέσαι για τα πάντα. Δεν νοιάζεσαι πλέον για τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Αγνοείς τους άλλους, αλλά βαθιά μέσα σου νιώθεις κενός και απελπισμένος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved