Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Ζώδια της γης: Πότε είναι στα πάνω τους και πότε τα βάφουν μαύρα;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πότε είναι στα καλύτερά τους και πότε έχουν τις μαύρες τους;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και πως όλα στον κόσμο είναι τέλεια. Αλλά, υπάρχουν και μέρες που όλα δείχνουν να πάνε στραβά. Για ποιο λόγο όμως άλλες φορές νιώθεις ότι πετάς στα ουράνια και άλλες φορές ότι πέφτεις στα… τάρταρα;

Μα, για αυτό υπάρχει η αστρολογία. Για να βοηθήσει στην κατανόηση των συναισθημάτων σου.

Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που ανεβάζει τη διάθεση των ζωδίων της γης και τι είναι αυτό που τα κάνει να τα βλέπουν όλα μαύρα κι άραχνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Ταύρε, όταν είσαι ήρεμος, εκπέμπεις γοητεία και αγαπάς με πάθος. Είσαι ανοιχτός/ή στους ανθρώπους, ξέροντας ότι είναι για το καλό σου, αφού σε αγαπούν κι εκείνοι. Εάν έχεις να επιλέξεις το καλύτερο ή το χειρότερο για σένα, ξέρεις ποιο είναι αυτό, επειδή είσαι σίγουρος για το πως νιώθεις.

Στα χειρότερά σου:

Δείχνεις ψυχρός και αδιάφορος με αυτούς που αγαπάς. Δεν νιώθεις πλέον αυτοπεποίθηση, χάνεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τις αποφάσεις σου και για το πόσο ανοίγεσαι στους άλλους. Όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά και έχεις φτάσει στα όρια σου, πραγματικά δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και μερικές φορές εκρήγνυνται.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα καλύτερά σου:

Παρθένε, όταν είσαι καλά, γίνεσαι χαρούμενος και ευδιάθετος, ενώ προσπαθείς να περνάς χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς. Η ευγενική σου ψυχή κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα και ξέρεις να δίνεις εξαιρετικές συμβουλές ζωής. Γενικά, όταν είσαι στις καλές σου, εκπέμπεις ζωτικότητα και ελπίδα. Είσαι πάντα έντιμος και δίκαιος απέναντι στους ανθρώπους που συμπαθείς.

Στα χειρότερά σου:

Όταν είσαι μουρτζούφλης και εκνευρισμένος, εκδηλώνεις μια αρνητική πλευρά του εαυτού σου που είναι γεμάτη από αυτολύπηση και υπερβολές. Έχεις την τάση να παίρνεις αποφάσεις για τις οποίες μετανιώνεις αργότερα και παραβλέπεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες που διαθέτεις. Η κακή σου διάθεση σε οδηγεί σε χειριστικές συμπεριφορές, ενώ τείνεις να δημιουργείς στενοχώρια και απογοήτευση στα κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα καλύτερά σου:

Αιγόκερε, όταν είσαι στις καλές σου, μοιάζεις μ’ έναν άγγελο που είναι πάντα εκεί για τους αγαπημένους του όταν τον χρειάζονται. Είσαι ευτυχισμένος όταν βοηθάς τους άλλους και θέλεις να τους παρακινήσεις προς το καλύτερο, μ’ όποιον τρόπο μπορείς. Στα καλύτερά σου, θέλεις να βοηθάς και να φροντίζεις τους ανθρώπους, επειδή έτσι νιώθεις ότι ανταποδίδεις, υλικά και ηθικά, σε όσους σε βοήθησαν.

Στα χειρότερά σου:

Γίνεσαι σαρκαστικός και απομακρύνεσαι νοητικά και ψυχικά από τους πάντες. Είσαι γεμάτος πικρία, πιθανότατα επειδή έχεις αναστατωθεί με κάτι. Δεν θα το παραδεχτείς στην αρχή, αλλά σίγουρα με τον τρόπο σου θα αφήσεις να εννοηθεί ότι είσαι απογοητευμένος/η. Όταν είσαι στις μαύρες σου, αναστατώνεις και τους άλλους γύρω σου. Δεν δείχνεις κανένα συναίσθημα –με κάποιο τρόπο μετατρέπεσαι σε συναισθηματικό παγόβουνο– και γίνεσαι απόμακρος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved