Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 04' 39" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 27' 11" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 23° 02' 08" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 08' 23" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 18° 22' 52" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 55' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 56' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 59' 43" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 45" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 48' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 10' 48" ΤΑΥΡΟΣ

Τα τρία ζώδια που συνέχεια «τρώγονται με τα ρούχα τους»

Δεν ησυχάζουν ποτέ

Τα τρία ζώδια που συνέχεια «τρώγονται με τα ρούχα τους»

Οι νευρικοί άνθρωποι είναι δύσκολο να εστιάσουν σε πράγματα που τους προκαλούν άγχος και ίσως προσπαθούν να αποφύγουν αυτές τις καταστάσεις. Αν και δεν είναι στο χέρι κανενός να ελέγχει τέτοια συναισθήματα, αυτό που συνιστάται είναι να καταπολεμά τα πράγματα που τον αγχώνουν και αν δεν μπορεί, καλύτερα να τα αποφεύγει.

Συνήθως, όταν μιλάμε για «νευρασθενικά» ζώδια, το μυαλό του καθενός πηγαίνει πρώτα στους Διδύμους και είναι φυσικό, λόγω της αεικίνητης φύσης τους. Μόνο που οι Δίδυμοι, ακριβώς επειδή η πολυπραγμοσύνη είναι... έμφυτη ιδιότητα, μπορούν και ανταπεξέρχονται με σχετική άνεση στις καταστάσεις που τους προκαλούν νευρικότητα. Για την ακρίβεια, αν τους απασχολεί μόνο ένα πράγμα, θα φροντίσουν οι ίδιοι να αποκτήσουν κι άλλες έννοιες. Για να μην βαριούνται δηλαδή!

Ας αφήσουμε όμως τους Διδύμους για να δούμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για άλλους λόγους βέβαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε Ιχθύς μισεί την ιδέα να παραμένει στάσιμος ή αδρανής. Η εργασία είναι η προσευχή του και επιδιώκει να είναι διαρκώς απασχολημένος με κάτι. Εάν και όταν είναι ελεύθερος, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα, ταράζεται πολύ. Επίσης, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει να πάνε, γίνεται εξαιρετικά νευρικός και ανήσυχος. Θα προσπαθήσει σκληρά να τα διαχειριστεί όλα, όμως αν τίποτα δεν λειτουργήσει, ο Ιχθύς θα υποφέρει από ψυχική κατάρρευση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο ταγμένο στην επιτυχία, αλλά επίσης διακατέχεται από νευρικότητα και ανησυχία. Πιστεύει στην διεκπεραίωση πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που αγχώνεται όταν υπάρχουν μισοτελειωμένες εργασίες. Για τον Σκορπιό το παν είναι να έχει στόχους και να πολεμάει για αυτούς, να αγωνίζεται και να τρέχει στη ζωή. Όλα αυτά είναι η τροφή του και όταν λείπουν «τρώγεται με τα ρούχα του».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος, εκ πρώτης όψεως, να μοιάζει ψυχρός και ατάραχος, αλλά υπάρχουν πράγματα που του προκαλούν νευρικότητα. Κυρίως όταν εμπλακεί σε καταστάσεις που αφορούν τον έρωτα ή μια ρομαντική σχέση. Επειδή δεν είναι αρκετά εκφραστικός, αγχώνεται στην ιδέα να γνωρίσει κάποιον/α που του αρέσει ή το να ερωτευτεί. Ένας Υδροχόος κινείται συνήθως στη σφαίρα των δικών του ιδιαίτερων ενδιαφερόντων και για αυτόν το λόγο νιώθει ότι η παρέα του μπορεί να είναι αδιάφορη ή να μην είναι αρκετά συναρπαστική για το άτομο που τον έλκει και θέλει να κατακτήσει. Πάντως, άδικα ανησυχεί, αφού εάν θέλει μπορεί κατακτήσει το αντικείμενο το πόθου του, έχοντας ως εφόδιο την μοναδική του γοητεία.

Διάβασε επίσης: 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved