Ζυγέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Και όμως, υπάρχει απάντηση...

Ζυγέ, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητή Ζυγέ άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Έχεις την τάση να ερωτεύεσαι άτομα τα οποία έχουν την ίδια προσωπικότητα με σένα. Ως Ζυγός είσαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και πιστεύεις τόσο στην αγάπη όσο και στην συμβατότητα. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά εσύ το πας ένα βήμα παρακάτω και ψάχνεις ένα ταίρι που να είναι ίδιο… με σένα. Να έχετε τα ίδια γούστα και την ίδια κοσμοθεωρία.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Πολλές φορές νομίζεις ότι ερωτεύεσαι τα άτομα αυτά, απλά και μόνο επειδή μοιάζετε, χωρίς να βλέπεις ότι ακριβώς αυτό το στοιχείο είναι που σας κάνει στο τέλος να χωρίζετε. Διότι μην ξεχνάς ότι όσο πιο ίδιος είσαι με κάποιον, τόσο πιο μεγάλη κόντρα θα έχεις μαζί του. Στην δική σου περίπτωση, ποιος θα αποφασίζει στην σχέση; Ποιος θα είναι πιο θαρραλέος; Ποιος θα παίρνει πρωτοβουλίες; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όταν ψάχνεις έναν σύντροφο που να είναι το ίδιο με σένα, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.

Δεν υπάρχει χώρος για να «αναπτυχθείς», να δεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο. Δεν μπορείς να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις και όχι μόνο. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεσαι ένα «διδυμάκι», αλλά ένα ταίρι που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved