Οι γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να ξεχωρίζουν την αγάπη από την ανάγκη

Αν σε βάλουν στο πλάι τους, είναι γιατί εκείνες το επέλεξαν κι όχι γιατί χρειάζονται κάτι κάτι από σένα

Οι γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να ξεχωρίζουν την αγάπη από την ανάγκη

Όλες γυναίκες θέλουν να είναι ποθητές και να τις αγαπάει κάποιος. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που ξεχωρίζουν το συναίσθημα από την ανάγκη. Γυναίκες δυνατές, αυτάρκεις, ανεξάρτητες που αν σε βάλουν στο πλάι τους, είναι γιατί εκείνες το επέλεξαν κι όχι γιατί χρειάζονται κάτι κάτι σένα… Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι κυρίες του ζωδιακού!

Γυναίκα Κριός

Η Κριαρίνα είναι σκανδαλωδώς ανεξάρτητη, δυναμική και δυνατή, που έναν άντρα, όταν τον επιλέξει, τον έχει επιλέξει επειδή τον θέλει πραγματικά, κι όχι γιατί τον χρειάζεται δίπλα της για να της κρατάει το χεράκι.

Γυναίκα Σκορπιός

Η Σκορπίνα, αν κι έντονα συναισθηματική, μπορεί να διαχωρίζει την ύπαρξη της από εκείνη του συντρόφου της. Ναι, τον αγαπάει, τον λατρεύει, θα κάνει τα πάντα για εκείνον, αλλά… μπορεί και μοναχή της, αφού ο Σκορπιός, δεν τραβάει ζόρια με την μοναξιά!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Γυναίκα Αιγόκερως

Η κυρία Αιγόκερως, είναι ένα δημιούργημα από μόνη της. Παντελώς αυτάρκης, -ίσως αυτό να ακούγεται ‘’κάπως’’- αλλά είναι αλήθεια, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να σταθεί στα δυο της πόδια, χωρίς καμία βοήθεια. Είναι σκληρό καρύδι, άρα… τι να λέμε!

Γυναίκα Υδροχόος

Η Υδροχοΐνα, συνδυάζει βουνό με θάλασσα! Για να το πω απλά, έχει όσο συναίσθημα απαιτεί μια σχέση, αλλά κουβαλάει τον σπόρο της καταστροφής μέσα της! Δεν το έχει σε τίποτα να σου γυρίσει την πλάτη, να σε ευχαριστήσει για την μουσική και να την κάνει με ελαφρά…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved