Αυτά τα ζώδια κινούνται αθόρυβα, μέχρι να φτάσουν στην κορυφή

Θα σε αφήσουν να αναρωτιέσαι «μα, πώς, πότε;»...

Αυτά τα ζώδια κινούνται αθόρυβα, μέχρι να φτάσουν στην κορυφή

Τα παρακάτω ζώδια αθόρυβα και χωρίς να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα, "δουλεύουν" ασταμάτητα για να φτάσουν στην κορυφή. Δεν τους το έχεις, όμως πίστεψέ μας, όταν το βάλουν στο νου τους θα το καταφέρουν και θα σε αφήσουν να αναρωτιέσαι «μα, πώς, πότε;»...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο κλασσικός τύπος ανθρώπου που ποτέ δεν θα σου έρθει στο μυαλό, όταν θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πρόσωπα που είναι σούπερ πετυχημένα. Κι όμως, Παρθένους θα βρεις μπροστά σου παντού, σε πολύ ψηλά πόστα, να σε κοιτούν με βλέμμα ερευνητικό. Τίποτα δεν χαρίζεται στον Παρθένο και το ξέρει καλά. Δουλεύει, παλεύει (με τον δικό του διακριτικό τρόπο) και φτάνει στην κορυφή, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος, εργάζεται κι ο Σκορπιός, που έτσι κι αλλιώς δεν παίρνεις χαμπάρι τι σκαρώνει. Θέλει να πετύχει, αλλά ξέρει πως αν αρχίσει να βαράει καμπάνες με τις προθέσεις του, θα ξυπνήσει πολλά… αρπαχτικά. Προτιμάει να εργάζεται αθόρυβα και να κάνει χαμηλές πτήσεις, για να μείνει εκτός ραντάρ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΙΧΘΥΕΣ

Αυτοί οι δυο κρατούν ήπιους τόνους, δεν τους καταλαβαίνεις καν, το πως ανεβαίνουν την σκάλα, για να φτάσουν προς την επιτυχία. Κι όμως, ιδιαίτερα ο Καρκίνος είναι άτομο εξαιρετικά επίμονο και αντέχει αρκετές κακουχίες (δεν του το είχες, ε;), για πετύχει το στόχο του. Ο Ιχθύς είναι ο πιο μαλαγάνας από όλους! Δουλεύει αγόγγυστα και φτάνει μια μέρα να χτυπάει κορυφή, όσο εσύ… κοιμόσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τέλος από την λίστα δεν μπορεί να λείπει ο μαέστρος της… επιτυχίας! Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που θα αντέξει τα πάντα, αλλά μόλις φτάσει στην κορυφή, θα το αισθανθούνε όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, μέχρι και οι πέτρες! Και σαν τον Καρκίνο, έτσι κι ο Αιγόκερως, θα περάσει από φωτιά και σίδερο, αλλά… θα τα καταφέρει, μόνο και μόνο γιατί… μπορεί!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved