Τέσσερα ζώδια που γίνονται πιο δυνατά μετά από μια αποτυχία

Είναι ένα μάθημα που θα τα φέρει πιο κοντά στην επιτυχία

Τέσσερα ζώδια που γίνονται πιο δυνατά μετά από μια αποτυχία

Κάποια ζώδια αποθαρρύνονται με μια αποτυχία και τα παρατάνε. Απογοητεύονται ή -ακόμα χειρότερα- αισθάνονται ότι είναι ανίκανα και δε θέλουν καν να ξαναπροσπαθήσουν. Κάποια άλλα όμως, αν αποτύχουν, ατσαλώνονται. Θα προσπαθήσουν ξανά και ξανά και ξανά. Κι όσες φορές φάνε τα μούτρα τους, τόσες θα σηκωθούν και θα το πάρουν πάλι από την αρχή. Κάθε αποτυχία πιστεύουν ότι είναι ένα μάθημα και κάθε μάθημα τους πηγαίνει ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην επιτυχία.

Το κύριο μέλημά τους είναι να μην χάσουν το στόχο από τα μάτια τους και να μην φύγει ο ενθουσιασμός τους. Γιατί ωραία η θεωρία, αλλά αν μια μέρα πέσουν και το βρουν άσκοπο να ξανασηκωθούν, τότε όλοι οι κόποι κι οι θυσίες τους, πήγαν χαμένοι.

Ο Ταύρος, διαθέτει την υπομονή και το πείσμα, ο Σκορπιός τη λύσσα και τη μανία, ο Καρκίνος την τρελή επιμονή κι ο Αιγόκερως την αστείρευτη φιλοδοξία κι αντοχή, για να μην αποτύχουν ποτέ σε ό,τι έχουν βάλει στο μυαλό τους να επιτύχουν! Είναι ζώδια με υπομονή, αντοχή, πείσμα, αυτοπειθαρχία, αντέχουν τις στερήσεις, διαθέτουν χρόνο και ενέργεια και κοιτούν πάντα το στόχο τους στα μάτια, όσο μακρινός κι αν είναι…

Ξέρουν από την αρχή ότι εύκολος ο αγώνας τους δε θα είναι, δεν τρέφουν υψηλές προσδοκίες, έχουν επίγνωση, γι' αυτό και δε θα το βάλουν κάτω στην πρώτη αναποδιά. Θα στενοχωρηθούν ναι, θα τα παρατήσουν, όχι, με την καμία. Στο κάτω-κάτω, δεν έχει την ίδια γλύκα να πετυχαίνεις κάτι δύσκολο με κάτι που χαρίζεται απλόχερα και όταν τα καταφέρουν έχουν κάθε δικαίωμα και να πανηγυρίσουν και να περηφανευτούν, αλλά κυρίως να κρατήσουν το οτιδήποτε, που κερδήθηκε με θυσίες και κόπο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved