Αυτά τα ζώδια ντρέπονται στην αρχή αλλά μετά ξεθαρρεύουν

Γίνονται πολύ φιλικά, όταν βεβαιωθούν ότι είσαι ΟΚ απέναντί τους

Αυτά τα ζώδια ντρέπονται στην αρχή αλλά μετά ξεθαρρεύουν

Για να ακριβολογούμε, αντί για ντροπαλά, θα τα χαρακτηρίζαμε μετρημένα και σοβαρά, τουλάχιστον κάποια από αυτά τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω. Ορισμένα είναι μαζεμένα και μάλλον καχύποπτα κι αυτό πολλές φορές είναι που δημιουργεί την λάθος εντύπωση!Όλα, όμως, ανοίγονται και γίνονται πολύ φιλικά, όταν βεβαιωθούν ότι είσαι ΟΚ απέναντί τους κι ότι μπορεί ακόμα και να γίνετε φίλοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ο πρώτος από αυτή την ομάδα ζωδίων που δείχνει πολύ κλειστός, όταν τον πρωτοσυναντήσεις. Το καβούρι μας, ενώ είναι βαθιά κοινωνικό, δεν αρέσκεται στο να εκτίθεται, χωρίς να έχει την παραμικρή σιγουριά ότι είσαι άτομο εμπιστοσύνης.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει φινέτσα και λεπτότητα στους τρόπους. Θα προτιμήσει να σε "κόψει" πρώτα και μετά θα ξεπεράσει τις αρχικές του συστολές. Μερικές φορές, ενώ στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται ντροπή, θα παραμείνει μαζεμένος, απλά και μόνο για να μην φανεί αγενής! Κουφό; Κι όμως, αληθινό! Έχει class!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν θέλει συστάσεις: θα μείνει να κοιτάει και να ακούει, θα νομίζεις ότι είναι και μουγγός, αλλά ο τύπος, έχει μπέσα! Πρώτα μετράει τον παλμό της κατάστασης και μετά… ξαμολιέται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τέλος, ο Αιγόκερως ακολουθεί κι εκείνος Σκορπίσια τακτική, σε συνδυασμό με κάτι από τον Ζυγό: από την μια δεν θέλει να εκτεθεί με άσχημο κι άκομψο τρόπο κι από την άλλη, δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του και να φανεί ο χαρακτήρας του, πριν ζυγίσει την όλη κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved