Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν για ηγέτες

Θα ρίξουν το πλοίο στα… βράχια!

Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν για ηγέτες

Μιλάμε για άτομα που αν τους δώσεις την ηγεσία, σε οποιονδήποτε τομέα, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τον διαλύσουν και να δημιουργήσουν χάος. Δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις και ειδικά σε κρίσιμες στιγμές. Όταν «η μπάλα καίει», εκείνα τα χάνουν, πανικοβάλλονται και παθαίνουν κρίση πανικού. Αντιδρούν με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να μην μπορεί να λειτουργήσει και να επικρατεί χάος. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι εργατικός, επίμονος και με μεγάλες αντοχές, ωστόσο δεν είναι ηγέτης. Είναι αγύριστο κεφάλι, ισχυρογνώμων, δεν δέχεται συμβουλές και αν πας να του δώσεις μια κατεύθυνση, τον πιάνει το «μανιάτικο» και θίγεται που τόλμησες να τον αμφισβητήσεις. Ο Ταύρος δεν είναι καθόλου ευέλικτος. Δεν παίρνει εύκολες και γρήγορες αποφάσεις και «κολλάει». Σε μια κρίσιμη στιγμή, τα χάνει. Παθαίνει κοκομπλόκο και δεν έχει γρήγορα αντανακλαστικά, με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμο χρόνο και να φέρνει στην ομάδα του πανικό και χάος.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι τόσο τυπική και εργατική σαν το μυρμήγκι. Δεν σταματά να δουλεύει και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, αρκεί κάποιος άλλος να της δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις. Από μόνη της «πνίγεται» σε μια κουταλιά νερό. Αν βρεθεί αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση, την πιάνει υστερία και αντιδρά πολύ άσχημα. Πανικοβάλλεται, δεν ξέρει τι να κάνει, της βγαίνει η γκρίνια και η απίστευτη μιζέρια και αρχίζει να κατηγορεί τους πάντες γύρω της και να τους επικρίνει. Ως ηγέτης λοιπόν η Παρθένος θα ήταν μια αποτυχία και μισή!

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως ο πιο αποτυχημένος ηγέτης από τους τρεις της σχετικής μας λίστας, να είναι ο Ιχθύς. Το ζώδιο αυτό δεν έχει τα απαραίτητα χαρίσματα και την πυγμή για να είναι ο υπεύθυνος μιας ομάδας ανθρώπων. Ο ίδιος λειτουργεί στην ζωή του, δημιουργώντας γύρω του… χάος. Μπορείς λοιπόν να φανταστείς ότι αυτή η πρακτική, μόνο αποδοτική δεν είναι, όταν έχεις να κάνεις με ένα σύνολο ανθρώπων. Ο Ιχθύς τα χάνει, πανικοβάλλεται, κρύβεται. Λέει ψέματα σε όλους για όλα για να καλύψει ένα άλλο… ψέμα ή κενό. Συνεννόηση μπουζούκι, λοιπόν, με την ομάδα του και οι μόνοι χαμένοι είναι οι άλλοι, γιατί αυτός ζει στον κόσμο του και δεν καταλαβαίνει πόσο κακό προκαλεί. Νομίζει ότι είναι σωστός, αλλά δεν είναι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved