Οι μανάδες του ζωδιακού που διδάσκουν στους γιους τους να σέβονται τη γυναίκα

Είναι φεμινίστριες και θέλουν να μεγαλώσουν σωστούς άντρες!

Οι μανάδες του ζωδιακού που διδάσκουν στους γιους τους να σέβονται τη γυναίκα

Άντρες που θα ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν σε μια γυναίκα. Θα την σεβαστούν, θα την εκτιμήσουν και θα είναι υποστηρικτικοί και σωστοί σύντροφοι. Θα τους διδάξουν μάλιστα ότι με το να είναι καλοί σύζυγοι, αυτόματα γίνονται και καλοί γονείς, γιατί κάθε παιδί θα μεγαλώσει πολύ καλύτερα αν μεγαλώσει με μια ευτυχισμένη μητέρα και σε ένα υγιές περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος δεν είναι η κλασική… μανούλα του ζωδιακού. Είναι προχωρημένη, ανοιχτή σε νέες ιδέες, μοντέρνα, εκκεντρική και έχει την χειραφέτηση μέσα της. Είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη που σιχαίνεται την πατριαρχία και την καταπολεμά με κάθε τρόπο. Ένας άντρας που μεγαλώνει με το πρότυπο αυτής της μητέρας, δεν μπορεί παρά να μάθει από μικρός να σέβεται τις γυναίκες και κάποια στιγμή στις σχέσεις του να αναζητά αυτά τα χαρακτηριστικά στην σύντροφό του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος χαρακτηρίζεται και ως η… Αμαζόνα του ζωδιακού. Είναι ίσως η πιο φεμινίστρια από όλες! Πιστεύει στην δύναμη που έχει το γυναικείο φύλο, στις ικανότητές του και ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. Η γυναίκα Παρθένος θα είναι λοιπόν μια μητέρα που θα μάθει στον γιο της από μικρή ηλικία να σέβεται και να εκτιμά τις γυναίκες. Να τις φροντίζει και να τις έχει ψηλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι η αρχηγός στην οικογένειά της. Είναι μια γυναίκα που ζει τη ζωή της με βάση το ήθος, τους νόμους, την πειθαρχεία και την ισότητα. Δεν θα ανεχόταν ποτέ να δει άσχημη συμπεριφορά από τα παιδιά της προς τους άλλους. Ο γιος της θα μάθαινε από μικρός να σέβεται, να εκτιμά και να υπερασπίζεται τις γυναίκες. Με ένα τόσο δυναμικό μητρικό πρότυπο, θα έψαχνε και εκείνος αντίστοιχα χαρακτηριστικά στην κάθε γυναίκα που θα βρισκόταν στο πλάι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φεμινίστρια ως το κόκκαλο είναι και η γυναίκα Υδροχόος. Μοιάζει πάρα πολύ με την γυναίκα Δίδυμο στο κομμάτι αυτό. Είναι και η ίδια ανεξάρτητη, ελεύθερη, χειραφετημένη, πατάει στα πόδια της και είναι ανοιχτόμυαλη όσο λίγες. Ο γιος της δεν θα μπορούσε με ένα τέτοιο πρότυπο γυναίκας από την μητέρα του να μην γίνει και εκείνος φεμινιστής και να μην μάθει να σέβεται και να εκτιμά το γυναικείο φύλο. Είναι τα μαθήματα που έχει πάρει από μικρός που τον κάνει να μεγαλώσει με σωστές αρχές στο θέμα αυτό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved