Πού σας στέλνει ταξίδι το ζώδιό σας φέτος το καλοκαίρι;

Αφήστε το να σας καθοδηγήσει στην τελική επιλογή

Πού σας στέλνει ταξίδι το ζώδιό σας φέτος το καλοκαίρι;

Με τον Covid-19 να μην αποτελεί πλέον ανασταλτικό παράγοντα για τα ταξίδια μας (τουλάχιστον προσωρινά), έχουμε ξανά αρκετές επιλογές στα χέρια μας. Ειδικά όταν μελετάμε τους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2022. Πολλοί θα ψάξουν πρώτα για Μύκονο και ξενοδοχεία ή κάτι συναφές που αποτελεί δοκιμασμένη λύση. Γιατί όμως να μην αφήσουμε και μια φορά το ζώδιο μας να μας καθοδηγήσει στη διαδικασία επιλογής ταξιδιού; Μια προσέγγιση που ίσως μας βγάλει από τη ρουτίνα του Ελληνικού καλοκαιριού.

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, ένα ζώδιο της φωτιάς, οι ιδανικοί προορισμοί διακοπών περιλαμβάνουν μέρη με πολλή ενέργεια και ενδεχομένως δράση. Είτε αυτή είναι ενέργεια για πάρτι είτε για εξερεύνηση, τα «Κριάρια» σίγουρα δε θα βολευτούν με ένα ταξίδι χαλάρωσης και ραστώνης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο..

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θέλουν συνήθως ήπια εκτόνωση στις διακοπές τους. Αλλά ίσως και λίγο ρομαντισμό. Ένας προορισμός φυσικής ομορφιάς χωρίς όμως ιδιαίτερη δυσκολία προσέγγισης είναι ιδανικός για εκείνους. Ανεξάρτητα αν είναι πόλη ή εξοχή, ένας Ταύρος θέλει να συνδυάσει πάντα το ταξίδι και τις διακοπές με το καλό φαγητό. Ιταλία και Ελλάδα ακούγονται εξαιρετικές επιλογές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίτο ζώδιο του κύκλου, οι Δίδυμοι, είναι σε αρκετές περιπτώσεις λάτρεις των νέων εμπειριών και της περιέργειας. Γι' αυτό ένα ήσυχο, μικρό νησί μπορεί να μην πληροί τις προϋποθέσεις των διακοπών τους. Μια πόλη με λίγη αλλά όχι υπερβολή βοή και αρκετά πράγματα να κάνουν μέρα και νύχτα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας τους. Τώρα αν αυτή είναι η Νέα Υόρκη ή μια πιο μικρή πόλη όπως η Αθήνα, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι γενικά αρέσκονται στην ξεκούραση, τη χαλάρωση και την καλοπέραση. Αρκετοί από αυτούς που γνωρίζουμε προσωπικά είναι λάτρεις των spa και των resorts, χώρων δηλαδή που επιτρέπουν να μπει κάποιος σε φάση ζεν. Ένας αστερισμός που δίνει έμφαση στην καλοπέραση, πλέον έχει αρκετές αξιοπρεπείς επιλογές διακοπών, χειμώνα και καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια είναι λάτρεις της καλοπέρασης και του Show-off. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί από τους διασημότερους influencers και travel bloggers παγκοσμίως έχουν γεννηθεί σ’ αυτόν τον αστερισμό. Οι διακοπές δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση για τους Λέοντες, που προτιμούν να επιλέγουν κάτι εντυπωσιακό. Τώρα αν αυτό είναι ένα ταξίδι στο Μπαλί, στο Λος Άντζελες, στη Μύκονο ή στην Ίμπιζα μικρή σημασία έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι εκτιμούν επίσης την ποιότητα αλλά και το διαφορετικό. Θα τους βρούμε συνήθως να ταξιδεύουν σε πιο ψαγμένους προορισμούς, λιγότερο mainstream αλλά με αρκετές επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Είναι πάντως από τα ζώδια που έλκονται περισσότερο από τη φυσική ομορφιά, οπότε ανεξαρτήτως πόλης ή εξοχής ο ιδανικός προορισμός για έναν Παρθένο πρέπει να έχει την απαραίτητη ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Η επιρροή της Αφροδίτης στους Ζυγούς επιτάσσει την επίσκεψη σε μέρη που είτε είναι πολύ όμορφα είτε έχουν ιδιαίτερη σύνδεση με την τέχνη. Μια πόλη με έντονα αυτά τα στοιχεία (Παρίσι, Βερολίνο, Βαρκελώνη) ή ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο αποτελούν προτεραιότητα. Και όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ζώδιο που συνδυάζει ρομαντισμό και έντονο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο, ο Σκορπιός θέλει να πάει κάπου για να πάρει ενέργεια μετά τα δύο πολύ δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Ενέργεια με τη μορφή ενός τόπου που ακτινοβολεί τέτοια (πχ Δελφοί, Επίδαυρος) ή ρομαντισμού με τη μορφή ενός απομακρυσμένου τόπου που το μυαλό μπορεί να ηρεμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι της περιπέτειας. Και για κανένα άλλο ζώδιο δεν προτείνουμε τόσο πολύ τα ταξίδια περιπέτειας όσο για εκείνους. Σαφάρι, Road Trip, Γύρος μιας ηπείρου, ανάβαση ενός βουνού. Όλα είναι κορυφαίες επιλογές για τον τοξότη, ειδικά μετά τους περιορισμούς στα ταξίδια λόγω Covid.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι επίσης γνωστοί για διακοπές που δεν χαρακτηρίζονται από ηπιότητα. Αλλά μαζί με την περιπέτεια αναζητούν και την ποιότητα. Γιαυτό και είναι πιθανότερο να τους βρείτε σε κοσμοπολίτικα μέρη. Αν είστε Αιγόκερως τότε σίγουρα νιώθετε το ίδιο. Τι να επιλέξετε που δεν έχετε πάει ήδη; Ίσως Σαρδηνία (Βορειοανατολικά), Γαλλική Ριβιέρα, Μαρμπέγια. Ή κάτι παρόμοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν γνωρίζετε άνδρες και γυναίκες Υδροχόους, θα έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι έχουν επισκεφτεί κάποιον αντισυμβατικό προορισμό στη ζωή τους. Μάτσου – Πίτσου, Αμαζόνιο, Αυστραλία ή κάποιο Σαφάρι. Το καλοκαίρι τους δεν μπορεί να διαφέρει. Θα περιμέναμε να τους δούμε κάπου όπως το Φαράγγι της Σαμαριάς ή ένα ωραίο καλοκαιρινό trekking στην Κεντρική Ευρώπη. Σίγουρα όμως όχι στην πρώτη ξαπλώστρα στον Αστέρα και στη Μύκονο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τελευταίο ζώδιο του κύκλου είναι γνωστό για την ευαισθησία του και την πνευματικότητά του. Για τα Ψαράκια, ταξίδια αναζήτησης εσωτερικότητας και ηρεμίας είναι ψηλά στη λίστα τους. Yoga retreats και wellness campuses μοιάζουν για εκείνους παράδεισοι επί γης. Και ευτυχώς γιαυτούς, τα τελευταία χρόνια οι επιλογές αυτές αυξάνονται συνέχεια, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved