Με ποιο από τα social media έχεις κολλήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου και τι ποστάρεις συνήθως;

Αυτά δείχνουν οι έρευνες! Συμφωνείς;

Με ποιο από τα social media έχεις κολλήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου και τι ποστάρεις συνήθως;

Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok είναι οι πιο μεγάλες πλατφόρμες επικοινωνίας που έχουν φανατικούς fans, είτε για να δικτυωθούν, να ενημερωθούν, να μιλήσουν, να χαζολογήσουν, να περάσουν ευχάριστα την ώρα, ακόμα και για να φλερτάρουν. Ποιο απ' όλα τα social media όμως είναι το αγαπημένο του κάθε ζωδίου;

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Facebook: Το προτιμούν Αιγόκεροι και Ζυγοί
Twitter: Το προτιμούν Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ιχθύες
Instagram: Το προτιμούν Λέοντες, Σκορπιοί και Καρκίνοι
Tik Tok: Το προτιμούν Κριοί και Τοξότες

Τι ποστάρει το κάθε ζώδιο, σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω έρευνες:

ΚΡΙΟΣ

Συνήθως ποστάρει φωτογραφίες δικές του, με τα κατορθώματά του. Αν γνωρίζει μάλιστα, τις «πειράζει» και λίγο στο Photoshop ενώ δεν ξεχνά να βάλει tags με την τοποθεσία, το μαγαζί ή τα ονόματα αυτών με τους οποίους ήταν μαζί εκείνη την ημέρα. Επίσης, επειδή είναι λάτρης των σπορ, θα σχολιάσει κάποιο αθλητικό δρώμενο ή τη νίκη της ομάδας του.

ΤΑΥΡΟΣ

Στους Ταύρους αρέσει η μουσική γι' αυτό τις περισσότερες φορές ποστάρουν τραγούδια. Αν μάλιστα είναι ερωτευμένοι τη συγκεκριμένοι περίοδο, ενδεχομένως να τα συνοδεύουν με κάποιο σχόλιο για τον έρωτα και την αγάπη. Κι εφόσον είναι λάτρεις των απολαύσεων, δεν παραλείπουν κάνουν repost, reblog ή share συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής ή να φωτογραφίζουν τα δικά τους πιάτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι συνήθως κάνουν repost ή share τις πιο φρέσκιες ειδήσεις, κουτσομπολιά, σημαντικές πληροφορίες ή ποστάρουν δικά τους ολιγόλογα αλλά πανέξυπνα, εφευρετικά και ενίοτε χιουμοριστικά σχόλια για την τρέχουσα επικαιρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φωτογραφίες από οικογενειακές γιορτές, από τα παιδικά του χρόνια ή τα παιδιά του είναι αυτά που ποστάρει πιο συχνά. Ανάλογα με το mood του, συνοδεύονται από σχόλια που βγάζουν χαρά, νοσταλγία ή μελαγχολία. Τα τραγούδια που αναρτά επίσης βγάζουν τη συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Ε, δε θέλει και πολύ φαντασία! Ο Λέοντας κατ' εξοχήν ζώδιο της προβολής, ποστάρει συνήθως φωτογραφίες του εαυτού του ή από πάρτι και συγκεντρώσεις, στέκια ή εξόδους με τους φίλους του που φαίνεται ξεκάθαρα ότι διασκεδάζει. Επίσης, συχνές είναι κι οι φωτογραφίες με τις πρόσφατες αγορές του! Κι όσα πιο πολλά τα likes τόσο πιο χαρούμενος είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως οι Παρθένοι σχολιάζουν, κρίνουν ή κατακρίνουν αποφάσεις, δηλώσεις ή ειδήσεις. Επειδή είναι τελειομανείς αν ανεβάσουν κάποια φωτογραφία τοπίου, κατοικίδιου που λατρεύουν ή δική τους, θα είναι ρετουσαρισμένη, με πολύ καλή ανάλυση και άψογα φωτισμένη.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

«Ανεβάζει» φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με το σύντροφο ή σύζυγο, από παλιούς Χολυγουντιανούς stars ή σχεδιαστές μόδας με ατάκες τους όπως επίσης, έργα τέχνης, πχ κάποιο διάσημο πίνακα ή γλυπτό. Επίσης κάνει share διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσωπικές του φωτογραφίες είναι από σπάνιες έως ανύπαρκτες και αν ανεβάζει, είναι αυτές στις οποίες δεν διακρίνεται ή άλλων που τις έχει τραβήξει ο ίδιος. Συνήθως γράφει καυστικά ή ειρωνικά σχόλια, απευθυνόμενος κάπου συγκεκριμένα ή κάνει comment κάτω από φωτογραφίες και post.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποστάρει σχεδόν κάθε μέρα. «Ανεβάζει» φωτογραφίες από ταξίδια και εκδρομές του, μακρινά μέρη και παραδοσιακές γιορτές ή φεστιβάλ, όπως επίσης και ατάκες διασήμων φιλοσόφων ή συγγραφέων. Λάτρης του χιούμορ συχνά κάνει reblog ή share ανέκδοτα, φράσεις και αστείες εικόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αυτός που ασχολείται λιγότερο με τα social media, αλλά έχει κάνει like σε σελίδες μεγάλων εφημερίδων ή ειδησεογραφικών site («αριστερά», «κεντρώα» ή «δεξιά» για να φαίνεται αντικειμενικός) και συχνά κάνει share την είδηση που θα του φανεί πιο σοβαρή ή χρήσιμη. Επίσης «ψοφάει» για πολιτικά άρθρα και σχόλια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμφανίζεται κι εξαφανίζεται από τα social media, του αρέσει να κάνει φίλους ή να έχει followers και συνήθως συνομιλεί μαζί τους είτε με σχόλια και inbox μηνύματα ή μέσω chat. Ποστάρει απόψεις (ενίοτε επαναστατικές ή αντιδραστικές) για κοινωνικά κυρίως θέματα ή φωτογραφίες γεμάτες νοήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι αυτοί που ποστάρουν συνήθως ειδυλλιακά τοπία, λουλούδια, ηλιοβασιλέματα ή ανατολές του ήλιου και γενικά φωτογραφίες που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία και θετική ενέργεια. Επίσης, συχνά «ανεβάζουν» φράσεις διαφόρων γκουρού ή σχετικές με τη θρησκεία που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης, της πίστης, της αυτογνωσίας ή πώς θα βρεις την εσωτερική ευτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved