Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ντόμπρα ζώδια!

Δεν θα «μασήσουν» τα λόγια τους...

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ντόμπρα ζώδια!

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο εκφραστικοί και μιλάνε πιο εύκολα από άλλους. Δεν έχουν πρόβλημα να πουν ότι δεν μου αρέσει ο τάδε άνθρωπος ή το δείνα φαγητό. Τείνουν να είναι πολύ ειλικρινείς με τους γύρω τους – κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους δημιουργεί και προβλήματα.

Στη ζωδιακή «γλώσσα» θα λέγαμε ότι τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) τείνουν να είναι πιο ειλικρινή από τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Ειδικά τα παρορμητικά, είναι οι εμπνευστές του ζωδιακού κύκλου και πάντα βρίσκουν νέους τρόπους για να εκφραστούν και να δράσουν, ενώ τα σταθερά είναι πιο πεισματάρικα. Αν κάτι δεν τους αρέσει, θα σου το πουν ξεκάθαρα.

Επίσης, είναι γνωστό ότι τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι λιγότερο συγκρατημένα από άλλα. Δεν ντρέπονται με τίποτα και τους αρέσει να μοιράζονται. Είναι ειλικρινείς μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν να κάνουν κάτι διαφορετικό! Από την άλλη, τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) θεωρούνται συνήθως ειλικρινή, επειδή υπερέχουν στην επικοινωνία και τους αρέσει να εμπλέκονται σε κοινωνικά ζητήματα. Αν δουν να συμβαίνει μια αδικία, το πιθανότερο είναι να μιλήσουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους ανωτέρω παράγοντες, διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποια είναι τα ζώδια με την πιο ντόμπρα συμπεριφορά που τις περισσότερες φορές δεν διστάζουν να πουν τη γνώμη τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ίσως είναι το πιο ντόμπρο από τα ζώδια, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα αστρολογικά χαρακτηριστικά: ηγείται της παρορμητικής τετραπλότητας και κυβερνάται από τον επιθετικό πλανήτη Άρη. Επίσης, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επιδιώκει να είναι «ο πρώτος» αλλά και ο πρωτοπόρος σε κάθε δράση. Η τάση του όμως να μιλάει πριν σκεφτεί συχνά προξενεί αρκετά προβλήματα στον Κριό, τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και στο κοινωνικό πεδίο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άλλο ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν έχει πρόβλημα να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Μπορεί να μην έχει το ταπεραμέντο και τη φλόγα του Κριού, ας μην ξεχνάμε όμως ότι κυβερνάται από τον Ήλιο που είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και φωτίζει τα πάντα. Του αρέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Ήλιο μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Για αυτόν το λόγο, οι Λέοντες τείνουν να πιστεύουν ότι ο τρόπος που λειτουργούν δεν είναι μόνον ο σωστός, αλλά μπορεί να είναι και επωφελής για όλους τους άλλους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ένας Λέων δεν θα φοβηθεί να κάνει τη φωνή του να ακουστεί.

ΖΥΓΟΣ

Ο διπλωμάτης Ζυγός μπαίνει επίσης στη λίστα της… ντομπροσύνης, καθώς έχει τη φήμη του ευχάριστου ανθρώπου. Ίσως να μην είναι τόσο άμεσος, επειδή ζυγίζει τα πράγματα πριν εκφραστεί, αλλά θα μιλήσει όταν κάτι είναι σημαντικό. Κυβερνάται από την Αφροδίτη και συνδέεται με τις αξίες και τη δικαιοσύνη. Είναι εκ φύσεως διπλωμάτης και θέλει δικαιοσύνη και ισότητα για όλους. Επίσης, ως ζώδιο του αέρα, τείνει να είναι ομιλητικό και ξέρει να πει τα σωστά λόγια για να γοητεύσει και να πάρει κάποιον με το μέρος του. Οι Ζυγοί, μπορεί να μην εκφράζονται τόσο δυναμικά όσο ο Κριός ή ο Λέων, αλλά δεν θα διστάσουν να μιλήσουν – παρόλο που τις περισσότερες φορές «η γλώσσα τους περνάει πρώτα από το μυαλό τους».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει αυτό που έχει στο μυαλό του. Μάλιστα εκτιμά αφάνταστα την ειλικρίνεια και είναι πολύ άμεσος στον τρόπο που επικοινωνεί. Είναι γνωστό ότι μπορεί να γίνει βάναυσα ειλικρινής, περισσότερο και από τον Κριό. Είναι περιπετειώδης και λατρεύει να συναντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθει μια ξένη γλώσσα μόνο και μόνο για να μπορέσει να μιλήσει σε άλλους ανθρώπους. Έχει ένα φωτεινό και ηλιόλουστο πνεύμα και ο κυβερνήτης του ο Δίας του προσφέρει μια απαράμιλλη γενναιοδωρία πνεύματος. Είναι εύκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς γιατί είναι ένα από τα πιο ντόμπρα ζώδια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved