Αυτές είναι οι τέσσερις πιο πικρόχολες γυναίκες του ζωδιακού

Θα το στάξουν το φαρμάκι τους

Αυτές είναι οι τέσσερις πιο πικρόχολες γυναίκες του ζωδιακού

Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει στραβά, κάποιος να μας πληγώσει ή να μας θίξει και ανάλογα με τον χαρακτήρα του ο καθένας ή η κάθε μια θα αντιδράσουμε. Ενδεχομένως να στενοχωρηθούμε, να κλειστούμε στον εαυτό μας, να βρίσουμε ή να βγάλουμε την κακία μας όλη για το άδικο που υποστήκαμε. Οι παρακάτω 4 γυναίκες του ζωδιακού που θα σου περιγράψουμε θα το στάξουν το φαρμάκι τους και με χαρακτηριστική ευκολία...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Μια Λιονταρίνα είναι σαν την κακομαθημένη κόρη του πλούσιου μπαμπά. Πιστεύει ότι ο κόσμος της ανήκει και θα της προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά της. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως η ίδια περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον/ην «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα είναι από εκείνες που όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, ρίχνει όλη την ενέργειά της εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός της και τίποτα δεν μπορεί να την αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν της βγει όπως το έχει στο μυαλό της, γίνεται πυρ και μανία, κακια και ενίοτε άδικη, γιατί πίστευε ότι η σκληρή της δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τέταρτη της «παρέας» που γίνεται πικρόχολη είναι η γυναίκα Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά της γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργεια και την προσωπική της ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά της και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη της κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος/α άλλος/η με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία η ίδια εργάστηκε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved