Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού, προκειμένου να κρύψουν το πόσο πληγώθηκαν, γίνονται σαρκαστικοί

Δεν θα σου δείξουν ποτέ πόσο και αν πονάνε...

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού, προκειμένου να κρύψουν το πόσο πληγώθηκαν, γίνονται σαρκαστικοί

Για τα ζώδια που θα σου περιγράψουμε πιο κάτω, είναι θέμα και εγωισμού και περηφάνιας το να σου κρύψουν το πώς νιώθουν. Η μεγάλη τους διαφορά από άλλα ζώδια είναι ότι σε αυτή την περίπτωση, η… «μάσκα», που θα χρησιμοποιήσουν, είναι ο σαρκασμός. Θα κρυφτούν πίσω από αυτόν για να αποφύγουν να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά σιχαίνεται η Παρθένος, είναι να δείχνει στους άλλους το πότε είναι θυμωμένη ή τρομαγμένη. Δεν θέλει να μπορεί κάποιος να την διαβάζει από τα συναισθήματά της και να βλέπει το αν πονά ή αν έχει πληγωθεί. Θα κρύψει λοιπόν όσα νιώθει χρησιμοποιώντας ως όπλο τον σαρκασμό της. Γενικά είναι ένα ζώδιο που θέλει να περνάει απαρατήρητο και η ειρωνεία είναι μια «μάσκα» που «φοράει» αρκετά συχνά. Είναι και ένα άτομο που θεωρεί τους άλλους κατώτερους νοητικά από εκείνη, οπότε είναι ειρωνική και σαρκαστική… όλη τη μέρα!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει αυτό που λέμε… poker face. Μπορεί να πεις κάτι και να τον προσβάλλεις ή να τον μειώσεις, όμως εκείνος δεν θέλει να σου δείξει ποτέ το πώς τον έκανες να νιώσει ή το πόσο τον πείραξε και τον πλήγωσε αυτό που είπες. Θα κάνει τα πάντα για να σου κρυφτεί και δεν αντέχει να τον δεις να πονά ή να υποφέρει. Ο σαρκασμός και η ειρωνεία είναι για εκείνον μεγάλα όπλα και τα χρησιμοποιεί με την πρώτη ευκαιρία. Άλλωστε θέλει να δείχνει σε όλους το πόσο ψυχρός, αλώβητος και δυνατός είναι. Δεν μπορεί να σε αφήσει να δεις την αδύναμη πλευρά του. Θα ήταν μεγάλη ήττα για εκείνον κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Last but not least στην σχετική μας λίστα, ο Υδροχόος. Μιλάμε για ένα ζώδιο που είναι τόσο περήφανο και… αντιδραστικό παράλληλα που δεν υπάρχει περίπτωση να σου δείξει το πόσο πολύ το άγγιξαν όσα είπες ή έκανες. Θα συμπεριφερθεί με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα και στον οποίο είναι... μανούλα. Θα γίνει σαρκαστικός, προκλητικός και θα χρησιμοποιήσει το έξυπνο και πρωτότυπο χιούμορ του για να σε βάλει στη θέση σου και φυσικά να πάρει και το αίμα του πίσω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved