Τρία ζώδια που δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε κανέναν

Δε θέλουν να εξαρτώνται από κάνεναν

Τρία ζώδια που δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε κανέναν

Εάν κάποιος μας ρωτήσει τι κάναμε αμέσως μόλις πήραμε τον πρώτο μας μισθό, οι περισσότεροι το θυμόμαστε πεντακάθαρα γιατί αυτά τα χρήματα που πήραμε έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία. Παρόλο λοιπόν που οι περισσότεροι μάλλον προτιμήσαμε να δώσουμε στους… γονείς μας τον πρώτο μισθό της ζωής μας, υπάρχουν μερικοί, που είχαν εξαρχής σκεφτεί πώς θα αξιοποιήσουν στο έπακρο μέχρι και την τελευταία δεκάρα του πρώτου μισθού τους και να κάνουν το κουμάντο τους για να παραμείνουν ανεξάρτητα! Διάβασε παρακάτω, για να μάθεις ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε κανένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που διαθέτουν εκ φύσεως επιχειρηματικό πνεύμα και έχουν την τάση να καταπιάνονται είτε με ατομικές επιχειρήσεις είτε να εργάζονται πάνω σε μεγάλα έργα κρατικών ή/και εταιρικών σχημάτων.

Το πιο πιθανό με έναν Αιγόκερω είναι να αρχίσει να κερδίζει χρήματα από πολύ νεαρή ηλικία. Και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί και να απολαύσει τα κεκτημένα των χρόνιων κόπων του. Γενικά, έχει μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες και είναι από τα ζώδια που θα καταβάλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει την εκπλήρωσή τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια στον οικονομικό τομέα. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε; Ένας… βασιλιάς δεν μπορεί να είναι και οικονομικός «ζητιάνος». Η οικονομική ανεξαρτησία θεωρείται αυτονόητη για αυτό το ζώδιο και βέβαια η έκφραση «πήρε τη μερίδα του λέοντος» δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία.

Ένας Λέων, είτε έχει μια δική του επιχείρηση είτε συμμετέχει σε μια εταιρική δουλειά, κατευθύνει πάντα τις προσπάθειές του προς μεγαλεπήβολους οικονομικούς στόχους. Θέλει να στέκεται στα πόδια του οικονομικά, αλλά και να φτιάξει ένα όνομα για το οποίο θα είναι περήφανος. Επίσης, αν και σπάταλος, είναι καλός τόσο στο να κερδίζει όσο και στο να διαχειρίζεται χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, οι Ιχθύες μπορεί να αποδειχθούν άνθρωποι με οξύ επιχειρηματικό πνεύμα. Αυτό οφείλεται τόσο στην απέραντη φαντασία όσο και στην διαίσθησή τους, δύο ιδιότητες που, αν βρουν θετική διέξοδο, μπορούν να τους ωθήσουν σε μεγάλες οικονομικές και επιχειρηματικές επιτυχίες.

Ένας Ιχθύς μπορεί να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος από νεαρή ηλικία και να συνεχίσει να είναι για το υπόλοιπο της ζωής του. Ίσως να βρει μια αποδοτική εργασία που του παρέχει ικανοποιητικά έσοδα, δεν αποκλείεται όμως και να… μεγαλουργήσει στον επιχειρηματικό τομέα. Οι οικονομικές του επιτυχίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο υψηλό του πνεύμα και την ακομπλεξάριστη σχέση που έχει με τα χρήματα. Κατά βάθος, το χρήμα είναι κάτι που δεν απασχολεί και πολύ έναν Ιχθύ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved