Οι ΤOP σφιχτοχέρηδες του ζωδιακού

Δεν βάζουν εύκολα το χέρι στην τσέπη

Οι ΤOP σφιχτοχέρηδες του ζωδιακού

Πρόκειται για τα άτομα εκείνα που δε σκορπάνε τα χρήματά τους από εδώ και από εκεί, δυσκολεύονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και αποφεύγουν κάθε περιττό έξοδο. Αν τα ρωτήσεις, θα σου πουν πώς οφείλεις να είσαι σφιχτοχέρης, τη σημερινή εποχή κι ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, ούτε πρόκειται να στα χαρίσουν, γι' αυτό και στην οικονομική τους διαχείριση είναι προσεκτικά. Όμως, οι περισσότεροι τα χαρακτηρίζουν τσιγκούνικα. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει εκ φύσεως την ανάγκη για ασφάλεια. Θέλει να έχει χρήματα στην άκρη για να μπορεί να νιώθει σιγουριά και ότι είναι καλυμμένος ό,τι και να συμβεί. Δουλεύει σκληρά, κάνει οικονομία και προσέχει πού θα δώσει ακόμα και το ένα ευρώ. Δεν θα αγοράσει ποτέ ακριβά πράγματα και θα τον δεις να τσιγκουνεύεται ακόμα και τα υλικά για το φαγητό του. Και αυτό λέει πολλά! Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος δυο αγάπες έχει στην ζωή του. Τα λεφτά και το φαγητό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος στην ζωή της υπολογίζει τα πάντα. Είναι δυνατόν να μην υπολογίσει και τα χρήματά της; Και δεν μιλάμε για μια απλή και σωστή διαχείριση των οικονομικών της έτσι ώστε να μην χρεοκοπήσει. Μιλάμε για ένα πλάνο και πρόγραμμα που μπορεί να σε τρελάνει. Το χέρι της είναι… «μαζεμένο», δεν κερνάει, δεν δίνει άσκοπα χρήματα και περιορίζει τα υλικά αγαθά στην ζωή της. Αγοράζει μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο και αυτό με μέτρο πάντα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ανήκει στα ζώδια της Γης, τα οποία με τα λεφτά είναι λίγο… μαζεμένα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός τα χρήματα δεν τα σέβεται απλώς. Τα λατρεύει. Τα έχει σαν Θεό του. Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει όσα περισσότερα μπορεί, αλλά όταν έρθει η ώρα να τα ξοδέψει, πίστεψέ μας, μπορεί να γίνει χειρότερος και από τον Εμπενίζερ Σκρούτζ. Η λέξη «φραγκοφονιάς» του ταιριάζει απόλυτα του Σκορπιού. Για να σπαταλήσει κάποια χρήματα, θα σκεφτεί πόσα θα μπορέσει να πάρει πίσω. Τα βλέπει και σαν… επένδυση. Όλοι ξέρουν ότι τον Σκορπιό ανοιχτοχέρη δεν τον λες. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ικανός να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέση αγάπης με τα λεφτά έχει και ο Αιγόκερως. Είναι σφιχτοχέρης όσο δεν πάει. Τον λες και τσιγκούνη σε πολλές περιπτώσεις. Και αυτό γιατί πριν ξοδέψει έστω και ένα ευρώ το σκέφτεται πολύ, το αναλύει και θέλει να είναι σίγουρος ότι… αξίζει ο σκοπός για να δώσει τα λεφτά του και ότι η… επένδυσή του αυτή, κάτι θα του δώσει πίσω. Στο θέμα των χρημάτων μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με τον Ταύρο και την Παρθένο. Μην ξεχνάμε ότι είναι και τα τρία ζώδια της Γης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved