Τρία ζώδια που χάνουν κάθε ίχνος υπερηφάνειας, προκειμένου να αποκτήσουν αυτά που θέλουν

Ακόμα και να πέσουν στα γόνατα ή να να «γλείψουν»

Τρία ζώδια που χάνουν κάθε ίχνος υπερηφάνειας, προκειμένου να αποκτήσουν αυτά που θέλουν

Σίγουρα θα έχεις δει και εσύ δίπλα σου ανθρώπους που προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, πέφτουν πολύ χαμηλά. Είναι τα άτομα εκείνα που δεν διστάζουν να «γλείψουν» τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να γίνουν αρεστοί, απαραίτητοι και να κερδίσουν την εύνοια και φυσικά υλικά αγαθά και χρήματα. Λίγο πιο κάτω θα σου αποκαλύψουμε για ποια ζώδια μιλάμε και ίσως και να μην... εκπλαγείς. Πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ζώδιο που δεν έχει αναστολές και φραγμούς γενικά στην ζωή του. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Και είναι ικανός να το πετύχει. Είναι της άποψης ότι στον «έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Και αν δει κάτι στην ζωή του ως «μάχη» τότε δεν θα διστάσει να πέσει πολύ χαμηλά για να την κερδίσει. Θα χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους και στην… «ποικιλία» αυτή, τον βοηθά το έξυπνο μυαλό του, η πονηριά και η καπατσοσύνη του. Γενικά είναι επικοινωνιακός τύπος και μπορεί να χειρίζεται τους ανθρώπους με μεγάλη ευκολία. Δίνει κάτι και περιμένει να πάρει πολλά περισσότερα ως αντάλλαγμα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από την φύση του αδίστακτος. Με όλη την σημασία της λέξης. Μπορεί να κάνει τα πάντα και από εκείνον να περιμένεις πραγματικά ό,τι πιο απίθανο. Ναι, είναι ικανός να πέσει πολύ χαμηλά, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει από την στιγμή που θα το βάλει στο μυαλό του. Δεν θα κάνει ποτέ κάτι, χωρίς σκοπό ή χωρίς σχέδιο και πάντα το όφελος θα πρέπει να είναι μεγάλο. Με… μικροπράγματα δεν ασχολείται. Τα θέλει όλα ή τίποτα. Πίστεψέ μας, ακόμα και αν χρειαστεί να «γλείψει», πρώτον θα το κάνει με τρόπο και όχι με γλοιώδη συμπεριφορά, ενώ στο τέλος, αφού καταφέρει τον σκοπό του, θα φροντίσει να δείξει με εμφατικό τρόπο ότι απλά χρησιμοποίησε άτομα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι άτομο που προκειμένου να επιβιώσει ή να πάρει αυτό που θέλει, δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Δεν τον νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι εκείνη την στιγμή, γιατί αυτός γνωρίζει πολύ καλά ότι ενεργεί προς ίδιον όφελος. Ο Ιχθύς είναι ο τύπος του συναδέλφου, για παράδειγμα, που «γλείφει» τον προϊστάμενο από το πρωί μέχρι το βράδυ εντελώς… ξεκάρφωτα, που το παίζει το καλό παιδί που είναι διατεθειμένο να θυσιαστεί για όλους, ενώ ουσιαστικά σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Ακόμα και στην ερωτική του ζωή, πολλές φορές ο Ιχθύς «θυματοποιείται» στην αρχή μέχρι να «δέσει τον γάιδαρό» του και μετά γίνεται χειριστικός και κινεί τα νήματα της σχέσης με… υπόγειες μεθόδους.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν πληρώνουν ποτέ τα σπασμένα

3 ζώδια που κινούνται αθόρυβα και χωρίς να δίνουν στόχο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved