Τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την γυναίκα Καρκίνο

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την γυναίκα Καρκίνο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Καρκίνος δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της... Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορούν να κάνουν το τέλειο ζευγάρι, καθώς έχουν πολλά κοινά. Ο Ταύρος ψάχνει κι αυτός, όπως και η Καρκίνα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα και δεν είναι fan των εφήμερων σχέσεων. Της αρέσει η ζωή στο σπίτι, το να μαγειρεύει και να φροντίζει τον άντρα της, οπότε οι προοπτικές να προχωρήσουν ακόμα και σε γάμο είναι μεγάλες. Ωστόσο, έχει την ικανότητα να τον αναστατώνει με το πρακτικό της πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση τους είναι από εκείνες που τις συναντάς μόνο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Αυτό το ζευγάρι το ενώνει βαθιά αγάπη και δυνατά συναισθήματα. Και οι δύο έχουν τις ίδιες επιθυμίες και ανάγκες και ο ένας θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον άλλον. Αν και ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, η γυναίκα Καρκίνος θα βγάλει την την θηλυκή της πλευρά κι ο άντρας την αρρενωπότητά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να έχουν διαφορετική "ενέργεια", είναι όμως παρόμοιοι σαν προσωπικότητες και επιθυμούν τα ίδια πράγματα. Αυτό το ζευγάρι των ζωδίων του νερού είναι μοναδικό. Είναι διαισθητικοί κι οι δύο, γνωρίζουν τι θέλει το ταίρι τους, προτού καν να το ξεστομίσει, ενώ η σεξουαλικότητα της γυναίκας θα αγγίξει τα όριά της από τον παθιασμένο Σκορπιό. Στόχος τους είναι να σπάσει ο ένας το κέλυφος του άλλου, να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και να μείνουν μαζί για πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φύση τους είναι όμοια, οπότε είναι αρκετά εύκολο να ταιριάξουν. Έχει την ικανότητα να ισορροπεί συναισθηματικά ο ένας τον άλλο. Εάν ο Ιχθύς πραγματικά ενδιαφέρεται να φτιάξει μια σχέση ζωής, δεν θα πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις και φόβους. Η γυναίκα Καρκίνος θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, θα τον φροντίσει και θα τον αγαπά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved