Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Καρκίνος

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Καρκίνος

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Καρκίνος. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Σίγουρα τον Καρκίνο τον έχεις λίγο υποτιμήσει στο μυαλό σου. Τον έχεις ως έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ήρεμο και συγκαταβατικό. Αμ δε… Όταν ο Καρκίνος εκνευριστεί, θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Θα θελήσει και εκείνος να πάρει το αίμα του πίσω και να σε τιμωρήσει που τον πλήγωσες. Και πώς θα το κάνει αυτό;

Με ψυχολογικό πόλεμο και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Είναι μανούλα στο κομμάτι αυτό. Θα σε κάνει να ντρέπεσαι ακόμα και που αναπνέεις. Θα θυματοποιήσει τον εαυτό του και με όσα θα σου πει θα σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και πως θα έπρεπε να ντρέπεσαι για το κακό που του έχεις προκαλέσει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Θα σε κάνει να πιστεύεις ότι τον πρόδωσες, τον αδίκησες και τον πόνεσες τόσο. Και δεν θα σταματήσει να σου λέει πως όλα αυτά τα έκανες σε έναν άνθρωπο που για σένα έδωσε τα πάντα, θυσιάστηκε και σου χάρισε την ψυχή του.

Χωρίς να το καταλάβεις θα γίνεις ένα ράκος. Δεν θα μπορείς να συνέλθεις από τον συναισθηματικό αυτό εκβιασμό. Θα σε διαλύσει ψυχολογικά και θα σε ρίξει στα πατώματα. Επίσης να ξέρεις ότι ο Καρκίνος έχει μνήμη… ελέφαντα. Θα σου «χτυπήσει» λάθη που έκανες ακόμα και στο πρώτο ραντεβού σας. Θυμάται τα πάντα και δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved