Καλοκαίρι 2022: Ξέρουμε από το ζώδιό σου τι θέλεις να κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Υπάρχει τρόπος να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς

Καλοκαίρι 2022: Ξέρουμε από το ζώδιό σου τι θέλεις να κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι ίσως είναι και το πιο περίεργο, καθώς μετά την πανδημία και τα μέτρα, όλοι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα κύμα ακρίβειας και ανατιμήσεων, που θα επηρεάσει αρκετά το πορτοφόλι και τη διάθεσή μας. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχεις αρκετά χρήματα (ή δε σου έμειναν) για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, υπάρχει τρόπος να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς. Το ζώδιό σου είναι ο οδηγός και εμείς ξέρουμε τι θέλεις ή επιθυμείς να κάνεις και θα το μοιραστούμε μαζί σου.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόσουν για φέτος είναι το να καταφύγεις στο εξοχικό των γονιών σου ή το σπίτι στο χωριό των παπούδων σου, όμως, τίποτα από αυτά δεν πρέπει να σε εμποδίσει να περάσεις καλά. Πάρε τον κολλητό ή την κολλητή σου και βουρ για εκεί που θα έχεις φαγάκι, νεράκι και άπλα να κάνεις ό,τι γουστάρεις κι αγαπάς. Αν σου δίνεται η δυνατότητα, νοίκιασε και ένα ποδήλατο και κάνε τις βόλτες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και 10 μέρες άδεια να πάρεις, θα καταφέρεις να ξεκουραστείς. Κι επειδή με την ακρίβεια πληρώνεις τον μαϊντανό και τα λεμόνια σε χρυσό, ίσως είναι μια καλή ιδέα να φυτέψεις τα δικά σου δεντράκια, μυρωδικά, ακόμα και ζαρζαβατικά και να μην έχεις ανάγκη κανένα. Τι πιο cool να μαγειρεύεις με τα δικά σου φρέσκα λαχανικά, που καλλιεργείς στον κήπο ή το μπαλκόνι σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη, φοβάσαι να βάλεις μπρος το αυτοκίνητο, ωστόσο, εμείς σου έχουμε τη λύση και είμαστε σίγουροι ότι θα σου έχει περάσει κι εσένα από το μυαλό. Αν όχι, άκου μας και στάνταρ θα σου αρέσει αυτό που θα σου πούμε. Πάρε 3 φίλους/ες, ένα αυτοκίνητο, βενζίνη διά 3, και πηγαίνετε για κάμπινγκ. Μοναδική εμπειρία, ελάχιστο κόστος...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαφώς το να πας κάπου στις διακοπές σου που έχεις ξαναπάει και γνωρίζεις καλά είναι κάτι που δε σε χαλάει. Αν μάλιστα τυγχάνει να υπάρχει σπίτι στην εξοχή ή το χωριό των γονιών σου ή δικό σου, εννοείται ότι θα το επιλέξεις, για αυτό το καλοκαίρι, με κλειστά μάτια. Για να μη βαρεθείς, σου έχουμε τη λύση: Τόσα βιντεάκια στο Youtube είδες με διάφορες κατασκευές ή επιδιορθώσεις που μπορείς να κάνεις μόνος σου και με ελάχιστο κόστος. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να τα εφαρμόσεις;

ΛΕΩΝ

Δεν μπορείς να πας σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος για πολύ; Δεν μπορείς να κάνεις διακοπές σε ένα χλιδάτο νησί; Δε βαριέσαι... Πήγαινε... απέναντι... Τι σημαίνει αυτό; Απλά, διάλεξε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή άλλο νησί πιο low badget που απέναντί του έχει έναν από τους προορισμούς που θα ήθελες να πας, αλλά είναι πολύ πιο φθηνό για να μείνεις. Παίρνεις το καραβάκι ή το φεριμπότ, σουλατσάρεις, τρως, πίνεις, διασκεδάζεις και μετά γυρνάς πίσω. Λύσεις υπάρχουν, διάθεση να έχεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιστροφή στη φύση και για σένα που είσαι ολιγαρκής και συμμαζεμένος, μια χαρά σου κάνει το κάμπινγκ ή ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Ψάξε και βρες κάποιον προορισμό στην Ελλάδα που ήθελες να πας λόγω της ιστορίας ή της ομορφιάς του περιβάλλοντος που δεν σου είχε κάτσει μέχρι τώρα. Πίστεψέ μας υπάρχουν τόσα μέρη, που θα ικανοποιήσουν την απαιτητική σου φύση και δε θα σε ξεπαραδιάσουν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Εσύ καλή παρέα να έχεις και μένεις και στην πόλη... Σιγά, δε θα σκάσεις κιόλας. Όταν οι πάντες την εγκαταλείψουν, θα είναι όλη δική σου! Μια χαρά θα είσαι σουλατσάροντας, διασκεδάζοντας και το βράδυ (ή νωρίς το πρωί) σπίτι σου, με τις ανέσεις σου και ό,τι θελήσεις. Στην τελική, φεύγεις το Π/Σ/Κ για εκδρομούλα ή χτυπάς και μια μονοήμερη κρουαζιέρα, έτσι για την... γοητεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ στάνταρ θα πας κάπου είτε με τον/η κολλητό/η είτε με το ταίρι σου και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, σπατάλες δε θα κάνεις. Έτσι κι αλλιώς όμως, τα in μέρη, η πολυκοσμία και τα πολλά-πολλά δεν ήταν του γούστου σου ποτέ, οπότε, αν δεν υπάρχει σπίτι για να σε φιλοξενήσει, θα μείνεις στο δικό σου και θα κάνεις διακοπές... κατ' οίκον. Θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι ό,τι ώρα θέλεις, θα πηγαίνεις όπου θέλεις, και το πολύ-πολύ να παραγγέλνεις να τρως απέξω για να μη μαγειρεύεις, να μην καις κουζίνα και να μην έχεις και άπλυτα πιάτα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλοξενούμενο/η σε βλέπουμε και αν δεν είσαι και κοντά στη θάλασσα, δε βαριέσαι ρε αδερφέ... Κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να πας για μπανάκι και ποτάκι. Μα ένα μηχανάκι, μα μια γουρούνα, μα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο... Η παρέα μετράει και εφ' όσον δεν πληρώνεις για διαμονή, που ξέρεις πολύ καλά πόσο κοστίζει, το να νοικιάσεις ένα μεταφορικό μέσο για μια-δυο μέρες είναι το λιγότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύσφιξη οικογενειακών σχέσεων σκέφτεσαι και καλά κάνεις, αφού είναι ένα καλοκαίρι που έχει τα θέματά του κι εσύ δεν έχεις την άνεσή σου για να χαλάσεις ένα σωρό χρήματα για 5 μέρες και μετά να μείνεις στον άσσο. Στην τελική, δε σου πέφτει κι άσχημα να περάσεις τις διακοπές σου με άτομα που σε ξέρουν από την καλή κι από την ανάποδη και δε χρειάζεται να... συστηθείς. Από την άλλη, ίσως σου κάνει και καλό το να χαλαρώσεις και να τους αφήσεις να σε κακομάθουν και λίγο, έτσι, για αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι επιλέγουν οι άλλοι, εσύ κάνεις το ανάποδο, όπου πάνε, εσύ πας αλλού, οπότε γιατί να αλλάξει τώρα αυτό; Σωστά σκέφτεσαι το να επιλέξεις κάτι που δεν έχει ξανακάνει, που δε θα σου κοστίσει κιόλας ο κούκος αηδόνι. Από κάμπινγκ, μέχρι το ΚΤΕΛ που είναι και η φθηνότερη λύση. Στην τελική, αν έχεις καλή παρέα, θα περάσεις σούπερ.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σένα, που η επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο είναι απαραίτητη για την ψυχολογία σου, ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός θα ήταν ένα νησί. Από την άλλη, σκέψου και το ποτάμι ή μια λίμνη και μην κολλάς στα καρτ-ποστάλ και τα tour guides, αν δεν έχεις τα χρήματα! Μια χαρά γραφικά μέρη έχει η Ελλάδα και προσβάσιμα και φθηνά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved