Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι σκέτη απογοήτευση

Κράτα, λοιπόν, μικρό καλάθι

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι σκέτη απογοήτευση

Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για σύντροφο, φίλο/η, συγγενή ή συνεργάτη/ιδα. Τα ζώδια αυτά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποια στιγμή θα φανούν κατώτερα των περιστάσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κάνουν επίτηδες. Ενώ εσύ περιμένεις από εκείνα πράγματα, αυτά είναι απλώς στον κόσμο τους και δε θα φανούν αντάξια των προσδοκιών σου, μη σου πούμε ότι δε θα καταλαβαίνουν καν ότι σε έχουν διαψεύσει. Γι' αυτό κράτα μικρό καλάθι μαζί τους!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός απογοητεύει κόσμο, κυρίως λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα του, του εγωισμού του, αλλά και της κακής του συνήθειας να ξεκινάει κάτι και να το αφήνει στην μέση, επειδή... ξενέρωσε. Δεν τον ιντριγκάρει πια και ψάχνει κάτι άλλο. Αυτό το κάνει και στα επαγγελματικά του και στα ερωτικά του, ενώ και συγγενείς αν μπορούσε να αλλάξει, θα το έκανε με μεγάλη ευκολία και χωρίς τύψεις. Στους φίλους του φέρεται με παρόμοιο τρόπο. Βαριέται εύκολα και γι' αυτό έχει αρκετούς και με διαφορετικά γούστα και χαρακτήρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι άτομο που γενικότερα είναι στον κόσμο του. Δεν είναι ο παθιασμένος εραστής, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Δεν είναι ρομαντικός και δεν θέλει να δει το ηλιοβασίλεμα μαζί σου. Είναι ένα άτομο με ιδεαλισμούς, που του αρέσει να θεωρητικοποιεί και να φιλοσοφεί, δίνει περισσότερη σημασία στο σύνολο της ανθρωπότητας κι ακόμα και ως γονιός ή συγγενής δεν είναι και ο πιο... δοτικός. Ασχολείται με διάφορα πράγματα ταυτόχρονα και το μυαλό του είναι προσανατολισμένο στο κοινωνικό κομμάτι παρά στο προσωπικό, οπότε δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε κανένα άτομο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν μπορείς να βασιστείς σε έναν Δίδυμο σχεδόν για τίποτα. Πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αλλάζει γνώμη στο λεπτό. Τη μια είναι ζέστη και την άλλη κρύο. Είναι multitasking άτομο κι ενώ για εκείνον αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, εσένα μπορεί να σε τρελάνει. Λέει ψέματα όχι γιατί θέλει να κάνει κακό σε κάποιον, αλλά για να αποφύγει πρόσωπα, καταστάσεις και υποχρεώσεις. Και πάλι όμως... το ψέμα είναι ψέμα. Δεν έχει πάθος στις σχέσεις του, ούτε και κολλητούς. Έχει πολλούς γνωστούς, τους οποίους αλλάζει σαν τα πουκάμισα και με τους οποίους απλώς περνά καλά. Τους θέλει απλά να υπάρχουν γύρω του, να μην είναι μόνος ή για να έχει παρέα να παρτάρει κτλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης και υπευθυνότητα δεν πάνε μαζί. Για την ακρίβεια ακούει "ευθύνες" και βγάζει σπυράκια. Δεν είναι το άτομο πάνω στο οποίο μπορείς να στηριχτείς. Ούτε για σχέση, ούτε για φιλία, ούτε και ως συνάδελφο (τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε, άρα αν έχεις Τοξότες στο σόι σου, κουράγιο). Είναι ελεύθερο πνεύμα, θέλει να διασκεδάζει, να περνάει καλά και να ταξιδεύει. Δεν θέλει δεσμεύσεις, περιορισμούς και καθήκοντα. Είναι ο/η σύντροφος που θα σε ξετρελάνει ή θα σου τάξει διάφορα, όταν είναι μέσα στα μέλια και τον ενθουσιασμό και μετά θα... ξεφουσκώσει. Μοιάζει με τον Δίδυμο στο κομμάτι των πολλών γνωστών και φίλων και πηγαίνει από "κανάρα σε κανάρα".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved