Αυτά τα ζώδια εμπνέουν τους άλλους και μπορούν να γίνουν μέντορες

Όχι μόνο συμπάσχουν, αλλά μπορούν να σε καθοδηγήσουν στον να πάρεις τις σωστές αποφάσεις

Αυτά τα ζώδια εμπνέουν τους άλλους και μπορούν να γίνουν μέντορες

Με τη γενναιόδωρη φύση τους και το ενδιαφέρον τους για ανθρώπους που είναι κοντά τους, τα ζώδια, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, μπορούν να σε εμπνεύσουν, να σε καθοδηγήσουν, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές, να σε ωθήσουν να δεις αλλιώς μια κατάσταση, να γίνουν οι μέντορές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς αυτό που κάνει τους Καρκίνους να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι τους αρέσει να ακούν τα προβλήματα και να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές. Η υπομονή ενός Καρκίνου είναι απεριόριστη κι αυτό είναι ακριβώς, που διασφαλίζει ότι θα είναι στο πλευρό σου, ακόμα και όταν τα πράγματα στραβώσουν τελείως. Εκτός λοιπόν του ότι συμπάσχει, μπορεί να γίνει και εξαίρετος μέντορας και να σε ωθήσει στο να ακούσεις την καρδιά σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις ή να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΖΥΓΟΣ

Επειδή είναι κοινωνικός, εξωστρεφής και χαριτωμένος, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ζυγός δεν μπορεί να σε επνεύσει και να γίνει ένας εξαιρετικός μέντορας, καθαρά επειδή αντιμετωπίζει το κάθε θέμα με σκεπτικισμό, ιδίως όταν πρόκειται για επίλυση διαφορών μεταξύ ανθρώπων και βοηθά, ώστε να βρεθεί η κοινή τομή ή ο δεσμός που τους ενώνει. Γι' αυτόν δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις ή χαζομάρες, για τις οποίες θα σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, γιατί κάθε άτομο, που είναι στον περίγυρό του, το εκτιμά και το σέβεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σαφείς κατευθύνσεις και η αναλυτική προσέγγιση μιας κατάστασης, χωρίς ακραίους συναισθηματισμούς, είναι αυτά που κάνουν μία Παρθένο να μπορεί να εμπνεύσει ή να γίνει μέντορας. Ας μην ξεχνούμε ότι η Παρθένος είναι πρόθυμη να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί, όποτε της ζητηθεί, συχνά μάλιστα θέλει να καθοδηγεί τη νεολαία, είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σχολείο, ως καθηγήτρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα βασικό στοιχείο σε ανθρώπους που εμπνέουν και μπορούν να γίνουν μέντορες είναι η ταπεινοφροσύνη, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει κάποιον να κοκορεύεται για τα κατορθώματά του ή να βγάζει μια εικόνα "boss". Αυτά ο Ταύρος δεν τα κάνει, αντίθετα, αντιμετωπίζει τους πάντες με σεβασμό, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση ή την ιεραρχία στον επαγγελματικό χώρο. Είτε είναι ανώτερος, κατώτερος ή ίσος, πάντα θα είναι ευγενικός, με πρακτικό πνεύμα και θα ποντάρει στα πλεονεκτήματα του καθενός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved