Τρία ζώδια που έχουν άποψη για τα πάντα

Ακόμα κι αν δε τη ζητήσεις, θα στην πουν.

Τρία ζώδια που έχουν άποψη για τα πάντα

Δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς έχουν γνώμη για όλα και πιστεύουν ότι πραγματικά βοηθούν όταν τη μοιράζονται με κάποιον. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια, μόνο που δεν μπορούν να… συγκρατηθούν. Άλλωστε, το να έχουν άποψη πάει μαζί με όλο το πακέτο. Δηλαδή, θα την εκφράσουν και θα την υποστηρίξουν με σθένος, ειδικά αν πρόκειται για τον καλύτερο φίλο/η τους. Θα πουν όμως τη γνώμη τους και σε άτομα που δεν είναι και τόσο κοντινά, αφού συνήθως πιστεύουν ότι έχουν κάτι σημαντικό να πουν. Και βέβαια τους αρέσει να ακούνε τον εαυτό τους να μιλάει. Ποια ζώδια είναι αυτά;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν πάντα κάτι να πουν και θα το πουν, είτε είναι διακριτικό είτε όχι. Μπορείς να κατηγορήσεις έναν Δίδυμο για την ανάγκη του για συνεχή επικοινωνία ή για το γεγονός ότι πιστεύει πως οι άλλοι θέλουν να μάθουν τι έχει να πει – είτε του το ζητήσουν είτε όχι. Όμως, ο Δίδυμος αγαπά να μοιράζεται την άποψή του με τους άλλους. Για την ακρίβεια, ζει για αυτόν το λόγο.

Δεν πρόκειται να τον αποτρέψεις με το να πεις ότι δεν χρειάζεσαι τη συμβουλή του, αφού δεν είναι και ο πιο πειθαρχημένος ακροατής. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό σε κάποιες περιπτώσεις, όμως το σίγουρο είναι ότι οι Δίδυμοι χρειάζεται να δουλέψουν αρκετά στο θέμα των ορίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος πάντα ξέρει... και επιμένει να ακούς τη γνώμη της και να ακολουθείς τη συμβουλή της, όταν την εκφράζει. Μάλιστα σπάζεται αρκετά, αν σνομπάρεις, αγνοείς ή περιφρονείς τις προσπάθειες που κάνει για να σου αποδείξει πόσο χρήσιμη είναι.

Όταν έχει κάτι να πει, θα το πει. Δεν έχει σημασία αν είναι η κατάλληλη ώρα ή το κατάλληλο μέρος για να το κάνει. Σε μερικούς ανθρώπους απλώς αρέσει να ακούνε τον εαυτό τους, αλλά η Παρθένος μιλάει γιατί πιστεύει ότι έχει κάτι σημαντικό να πει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στους Υδροχόους αρέσει να... προσφέρουν την άποψή τους στους άλλους, επειδή πιστεύουν ότι από όλα τα ζώδια έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία με τις καταστάσεις της ζωής. Ακόμα κι αν δεν ξέρουν πραγματικά για ποιο πράγμα μιλάνε, θα πουν αυτό που πρέπει να πουν, ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν τι στάση έχουν πάνω σε ένα θέμα.

Ο Υδροχόος είναι πολύ ισχυρογνώμων, οπότε μερικές φορές είναι καλύτερα να τον αφήσεις να μιλήσει παρά να τον σταματήσεις. Αν και καταλαβαίνει τα πάντα, δεν είναι και πολύ σπουδαίος στις συμβουλές. Όμως, θα θέσει πάντοτε ένα... αμφιλεγόμενο θέμα και θα έχει άποψη επ’ αυτού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved