Οι γυναίκες του ζωδιακού που κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό μέχρι να πείσουν τον… πλούσιο γαμπρό

Κυνηγούν έναν άντρα με λεφτά και θα κάνουν τα πάντα για να τον παντρευτούν

Οι γυναίκες του ζωδιακού που κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό μέχρι να πείσουν τον… πλούσιο γαμπρό

Οι γυναίκες αυτές θέλουν να κάνουν έναν πλούσιο γάμο. Αν κάποια στιγμή γνωρίσουν και κάνουν σχέση με έναν άντρα με λεφτά, είναι ικανές να υποκριθούν μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από αυτή που έχουν στην πραγματικότητα προκειμένου να τον… στεφανωθούν. Μετά τον γάμο βέβαια, θα βγάλουν το προσωπείο τους και θα δει ο άλλος τι ακριβώς άνθρωπο πήγε και παντρεύτηκε. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάντα για την Ταυρίνα είναι η υλική ασφάλεια. Θέλει να παντρευτεί έναν άντρα με λεφτά και με… προίκα. Για εκείνη, αυτό είναι μια μεγάλη εξασφάλιση και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Και επειδή έχει πείσμα και υπομονή, είναι ικανή να βρει τον άντρα που ψάχνει και να τον παντρευτεί. Στην αρχή, σαφώς και θα πάει με τα νερά του και θα του δείξει έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Για την ακρίβεια θα του πει αυτά που θέλει να ακούσει μέχρι να μπει… η κουλούρα. Μετά θα κάνει τα δικά της…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, ως ζώδιο της Γης, έχει και εκείνη μεγάλη αγάπη στο… χρήμα και στο κομπόδεμα. Αν κάνει σχέση με έναν ευκατάστατο άντρα, θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνη. Ξέχνα τη μιζέρια, την γκρίνια και την κριτική. Θα την δεις να είναι ναζιάρα, γλυκούλα, ρομαντική, περιποιητική και ό,τι άλλο χρειαστεί, μέχρι να τον πείσει να πει το μεγάλο «ναι» και να γίνει η κυρία του κυρίου. Μετά… θα βγάλει και εκείνη τον πραγματικό της εαυτό.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυο πράγματα μετράνε στην ζωή για την γυναίκα Σκορπιό. Τα λεφτά και η εξουσία. Φυσικά και δεν θα συμβιβαστεί με κάποιον… φτωχό. Η Σκορπίνα θέλει ο άντρας να έχει χρήματα και να μπορεί να της παρέχει όλα όσα χρειάζεται. Τον θέλει δυνατό, με καλή θέση, περιουσία και εξουσία στα χέρια του. Μέχρι να τον παντρευτεί, θα την δεις από σκορπιός να γίνεται… γατάκι. Μετά τον γάμο βέβαια θα δεις το κεντρί να βγαίνει ξανά και να είναι έτοιμο να τους καρφώσει όλους, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα…

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα αυτή είναι ικανή να κρύβει τον πραγματικό της χαρακτήρα για όσο καιρό χρειαστεί, ανεξάρτητα από τον λόγο. Επειδή είναι χαμαιλέοντας, μπορεί να προσαρμοστεί τόσο καλά στα γούστα και στα θέλω του άλλου, που στα μάτια του να φαντάζει η γυναίκα των ονείρων του. Θα είναι πολύ αργά για τον πλούσιο γαμπρό, όταν θα ανακαλύψει ότι το… όνειρο που φανταζόταν ότι θα ζούσε, θα αποδεικνυόταν τελικά ένας εφιάλτης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved